Huis verkopen Deventer

Uw huis in Deventer goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw woning in Deventer goed en snel verkopen? Uw woning kan binnen een week aan Sons Real Estate zijn verkocht! En voor woningen met een hypotheek kan dit binnen 2-3 weken.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Deventer?

Uw huis goed en snel verkopen in Deventer of Bathmen, Schalkhaar, Twello of elders? Sons Real Estate is de vastgoedmakelaar waaraan u uw woning direct kunt verkopen. Zo is het mogelijk om de verkoop van uw woning al binnen een week rond te krijgen, en voor woningen met een hypotheek kan dit binnen 2-3 weken. We garanderen een vlot verkooptraject en maken het mogelijk om snel aan uw vrijgekomen geld te beschikken! Neem contact op en ontvang binnen één werkdag een vrijblijvend bod.

Wij kopen uw huis direct op

Als vastgoedbedrijf en vastgoedmakelaar kopen wij zelf huizen op, zonder dat u hiervoor een lang verkooptraject hoeft te ondergaan met een massastroom aan bezichtigers. Aangezien wij uw woning direct voor eigen rekening kopen, heeft u bij ons de optie om (tijdelijk) uw woning terug te huren, zodat u in rust kunt verhuizen naar uw nieuwe woning. We zijn dan ook flexibel in overdrachtsdatum, zodat u verzekerd bent van een soepele overgang. Deventer is een mooie grote stad in een bijzonder fijn deel van Nederland, waarin we al vele huiseigenaren van dienst mochten zijn. Of het nu gaat om een rijtjeswoning, appartement, boerderij of een vrijstaand huis. U bent verzekerd van een uitstekend aanbod.

Geen onzekerheden of verkoopstress

Doet u een aanvraag voor een vrijblijvend bod op uw woning? Dan zorgen we ervoor dat u binnen één werkdag een bod ontvangt. Dit bod is altijd zonder voorbehoud van financiering en/of bouwtechnische keuring, zodat u dus 100% zekerheid heeft dat uw woning verkocht raakt. In de praktijk kan het voorkomen dat de kopende partij de financiering niet rond krijgt, een directe verkoop aan Sons Real Estate biedt uitkomst. Echter, ook voor mensen met betalingsproblemen, zoals door het verliezen van een baan, biedt onze dienst een uitkomst. Wij communiceren uitsluitend discreet en komen u graag tegemoet, zodat u op een rustgevende manier uw huis kunt verkopen in Deventer of omgeving. Wilt u meer te weten komen over onze werkwijze? Of wilt u een bod ontvangen, zodat u volledige zekerheid heeft, als de beoogde verkoop niet doorgaat? Vraag dan direct een gratis en vrijblijvend bod aan bij Sons Real Estate. 

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!