Huis verkopen Zennewijnen

Uw huis in Zennewijnen goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Huis verkopen in of nabij Zennewijnen? Vastgoedmakelaar Sons Real Estate doet graag een vrijblijvend bod op uw huis. Een aanvraag is eenvoudig, geheel kosteloos en verplicht u tot niets.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Zennewijnen

Wilt u uw huis verkopen in Zennewijnen? Sons Real Estate is een vastgoedbedrijf en koopt uw huis direct op met eigen middelen. Ongeacht de staat waarin uw huis verkeert, zorgen we altijd voor een uitstekend bod en kunt u rekenen op een verkooptraject zonder onzekerheden. Of het nu gaat om een appartement, hoekwoning of een rijtjeswoning. U kunt aan ons uw huis zonder onzekerheden verkopen in Zennewijnen of Wadenoijen, Ophemert, Tiel of elders in de regio.

De waarde van uw woning in Zennewijnen is snel bepaald

Als u uw huis wilt verkopen in of nabij Zennewijnen, dan zorgen onze ervaren taxateurs allereerst voor een grondige taxatie. We maken dan ook graag een afspraak voor een fysieke opname. Op basis van reeds verkochte vergelijkbare huizen in uw regio of wijk, hebben we wel al een redelijke indicatie. Tijdens de opname wordt uw woning voornamelijk getaxeerd op de staat en het algemene afwerkingsniveau. Renovaties of verbouwingen worden uiteraard meegenomen in de calculatie. Zo ook de ligging, energielabel en andere factoren hebben invloed op de eindwaarde. Vervolgens brengen we een passend bod uit zonder enig voorbehoud, zodat u bij akkoord met direct zekerheid uw huis kunt verkopen in Zennewijnen aan Sons Real Estate.

Geen verkoopstress of onzekerheden

Kiest u ervoor om aan Sons Real Estate uw huis te verkopen in Zennewijnen? Dan kunt u rekenen op een soepele verkoop, zonder enige onzekerheid of verkoopstress. Bij het verkopen van een woning komt natuurlijk veel kijken. Zo moet er veel geregeld worden en gaat u vaak een onzekere periode tegemoet met veel stress. Zeker als u vrij plotseling uw huis moet verkopen kan dit ingrijpend zijn. Als vastgoedmakelaar komen we u graag tegemoet en bent u altijd verzekerd van flexibele verkoopvoorwaarden. De overdrachtsdatum is altijd bespreekbaar en u kunt ongewenste inboedel laten staan. Wilt u uw huis verkopen in of nabij Zennewijnen en bent u benieuwd naar welk bod wij kunnen doen op uw huis? Neem dan telefonisch contact met ons op of vul uw gegevens in op het digitale contactformulier.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!