Huis verkopen Franeker

Uw huis in Franeker goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Sons Real Estate kan elke woning opkopen in Franeker en alle plaatsen in de buurt, van Schalsum, Herbaijum, Wjelsryp of Sexbierum. Wij bieden op alle soorten huizen, van oude eengezinswoning tot nieuwe vrijstaande luxe villa of boerderij. Vrijblijvend en geen makelaarskosten

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Franeker

Overweegt u uw huis te verkopen in Franeker of nabijgelegen plaatsen zoals Tzum, Dongjum, Pietersbierum of Harlingen? Sons Real Estate staat voor u klaar. Als landelijk opererende vastgoedmaatschappij kopen we elk type woning direct voor eigen rekening. U ontvangt snel een uitstekend bod zonder financieringsvoorbehoud. Het aanvragen van een bod is kosteloos en vrijblijvend. We bieden u een flexibel verkooptraject zonder enige vorm van onzekerheid en vermijden hoge makelaars- en notariskosten. Sons Real Estate is dé woningopkoper voor heel Friesland. Neem vandaag nog contact met ons op.

Vlot uw huis verkopen in Franeker

Zonder financieringsvoorbehoud en zonder tussenkomst van derden kopen we elke woning, of het nu een villa, boerderij, appartement, vrijstaand huis, tussenwoning of tiny house betreft. Het aanvragen van een bod kost u niets en verplicht u tot niets. U kunt een zorgeloos en flexibel verkooptraject verwachten. Het voordeel van het verkopen van uw woning bij Sons Real Estate is de snelheid waarmee het kan gebeuren. Doordat er geen derde partijen betrokken zijn en we uw huis voor eigen rekening kopen, verloopt het proces soepel en snel. We streven ernaar zoveel mogelijk onzekerheid weg te nemen. U hoeft geen hoge makelaars- of notariskosten te betalen. Om een vlotte overgang te garanderen, heeft u inspraak in het bepalen van de overdrachtsdatum.

Taxeren van uw woning

Om snel een bod uit te brengen, starten we direct met de waardebepaling. Een van onze erkende taxateurs brengt alle factoren in kaart die van invloed kunnen zijn op de waarde van uw woning. Hierbij wordt gelet op de staat van onderhoud en het afwerkingsniveau van uw woning. Daarnaast wordt gekeken naar vergelijkbare woningprijzen in de omgeving. U ontvangt spoedig een marktconform bod zonder financieringsvoorbehoud. Wilt u direct uw huis verkopen in Franeker of in de buurt? Neem dan direct contact op met Sons Real Estate. U kunt ons bereiken via telefoon of het online contactformulier.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!