Huis verkopen Lunteren

Uw huis in Lunteren goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis verkopen in of rondom Lunteren? Vastgoedmakelaar Sons Real Estate doet een bod op elk soort woning. Een aanvraag is eenvoudig, geheel kosteloos en verplicht u tot niets.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Lunteren binnen één week?

Wilt u graag uw huis verkopen in of rondom Lunteren, zonder langdurig verkooptraject? Sons Real Estate is een vastgoed opkoper waaraan u direct uw woning kunt verkopen. Als landelijk actieve vastgoedmakelaar garanderen we een snel en flexibel verkooptraject, ongeacht het type woning of de staat van onderhoud. We doen direct een vrijblijvend bod, zonder enig voorbehoud, zodat u uw woning kunt verkopen zonder onzekerheden. Ook als u een huis wilt verkopen in Veenendaal, Ede of Barneveld, kunt u een vrijblijvend bod ontvangen.

Alle type woningen in alle soorten en staten

Bij Sons Real Estate kunt u terecht voor een snelle verkoop van elk type huis, ongeacht de staat of de locatie. Van rijtjeswoningen, hoekhuizen en vrijstaande woningen, tot boerderijen, villa’s en landhuizen. Sons Real Estate doet graag een aanbod op uw woning. Zo doen we in alle gevallen een bod, zonder enig voorbehoud. U hoeft daardoor nooit een langdurig en onzeker verkooptraject in te gaan, als u uw huis wilt verkopen in Lunteren. Aangezien wij tevens beschikken over een afdeling bouw, doen we ook een bod op een woning waarbij er sprake is van achterstallig onderhoud. Zo is het mogelijk dat uw woning na verkoop verbouwd wordt voor andere doeleinden. Wat voor woning u ook wenst te verkopen. U kunt vrijblijvend een bod krijgen van Sons Real Estate.

Flexibele voorwaarden en geen makelaars- of notariskosten

Bij akkoord op ons voorstel, kunt u rekenen op een snel en verzorgd verkooptraject, waarbij communicatie en transparantie centraal staan. Zo zijn alle voorwaarden in overleg, zodat u in alle rust uw woning in Lunteren kunt verkopen. De overdrachtsdatum kunt u naar wens invullen, zodat het op de dag valt dat u uw nieuwe woning kan betreden. Zo komt u niet met twee huizen te zitten en verloopt de overgang soepel. Voordeel van een directe verkoop aan Sons Real Estate, is dat u geen enkele kosten zoals makelaars- en notariskosten hoeft af te dragen. U kunt uw huis dus geheel kosteloos verkopen in Lunteren, als u kiest voor een verkoop aan ons. U kunt vandaag een vrijblijvende aanvraag doen via ons contactformulier of neem tijdens werkdagen telefonisch contact op.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!