Huis verkopen Den Helder

Uw huis in Den Helder goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Zoekt u een partij die uw huis snel en goed kunnen overnemen? Sons Real Estate is dan de woningopkoper voor u! Na het aanvragen van het bod sturen wij direct een vrijblijvend bod toe, zonder voorbehoud van financiering.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Snel uw huis verkopen in Den Helder

Snel en zorgeloos uw huis verkopen in Den Helder? Sons Real Estate is een vastgoedbedrijf waaraan u uw huis zonder onzekerheden kunt verkopen. Bij ontvangt u direct een vrijblijvend bod zonder voorbehoud, zodat u uw huis op een zekere en vlotte manier kunt verkopen voor een goede prijs. Naast een goed bod kunt u rekenen op flexibele verkoopvoorwaarden voor een soepele overgang. Wilt u weten welk bod wij kunnen doen, zodat u uw huis kunt verkopen in Den Helder of Julianadorp, Breezand, Den Burg, Anna Paulowna of elders in de omgeving? Laat uw gegevens achter en ontvang binnen een werkdag een vrijblijvend bod.

Gratis waardebepaling op locatie

Wilt u snel uw huis verkopen in Den Helder? Vraag dan kosteloos een taxatie aan. Geen verplichtingen en vrijblijvend gaan we direct aan de slag met uw aanvraag. We plannen ook graag een inspectie ter plaatse in, zodat we uw woning grondig kunnen beoordelen op onderhoud en afwerking. Natuurlijk houden we rekening met het type, de locatie en de grootte van uw woning, maar we kijken ook naar de prijzen van vergelijkbare woningen in uw buurt. Zo verzekeren we u altijd van een passend bod en kunt u besluiten of u akkoord gaat. Wij kopen alle type huizen in alle staten. We beschikken namelijk over een eigen afdeling bouw, zodat de betreffende woning na verkoop kan worden getransformeerd of opgeknapt.

Flexibele verkoopopties

Als u instemt met ons aanbod, zijn we flexibel om aan uw wensen tegemoet te komen als u uw huis wilt verkopen in Den Helder en omstreken. U kunt de overdrachtsdatum naar uw voorkeur plannen, en zware meubels zoals kasten, bedden en tafels gewoon achterlaten. We bieden zowel directe als uitgestelde opleveringsopties. In sommige gevallen kunt u zelfs uw huis verkopen en het vervolgens terughuren via een sale-en-leasebackconstructie. Ongeacht wat voor soort huis u wenst te verkopen, bent u bij ons verzekerd van een zorgeloos verkooptraject. Bij Sons Real Estate is er veel mogelijk. Laat uw contactgegevens achter en ontvang binnen een werkdag een vrijblijvend bod.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!