Huis verkopen Drempt

Uw huis in Drempt goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis direct verkopen in de buurt van Drempt? Sons Real Estate koopt uw huis zonder enig financieringsvoorbehoud. Een aanvraag doen is geheel kosteloos en vrijblijvend.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Drempt

Wilt u uw huis verkopen in Drempt of een omliggende plaats zoals Doesburg, Hoog-Keppel, Laag-Keppel of elders? Sons Real Estate is een vastgoedmakelaar waaraan u direct uw huis kunt verkopen voor een aantrekkelijke prijs. Ongeacht het type huis, de ligging of de onderhoudsstaat, bent u verzekerd van het beste bod en kunt u rekenen op uitstekende verkoopvoorwaarden. Wilt u weten welk bod wij kunnen brengen op uw huis in Drempt of omgeving? Laat uw gegevens achter via het contactformulier of bel ons direct tijdens kantooruren. 

Ongeacht de ligging, onderhoudsstaat of type woning direct een goed bod

Een huis verkopen gaat vaak gepaard met onzekerheden en zeker als u op korte termijn uw huis dient te verkopen, wilt u een zo snel mogelijke afhandeling zonder verkoopstress. Sons Real Estate is een vastgoedkoper en koopt uw huis in Drempt direct voor eigen rekening. De staat of het type huis dat u wenst te verkopen, is minder relevant. U kunt elk soort woning aanbieden en u bent verzekerd van het beste bod op de markt. Een aanvraag is geheel kosteloos en er zijn geen verplichtingen aan verbonden. Gaat u akkoord met ons voorstel? Dan bespreken we graag de verkoopvoorwaarden en bent u verzekerd van een snelle overdracht, zonder onzekerheden. Voordeel is tevens dat u geen enkele kosten kwijt bent. Zo nemen we de kosten voor de notaris voor eigen rekening en zijn er geen opstart- of makelaarskosten.

Uitstekende verkoopvoorwaarden

Omdat wij uw huis direct voor eigen rekening kopen, bent u verzekerd van uitstekende verkoopvoorwaarden. Zo kunt u bijvoorbeeld de overdrachtsdatum naar wens vaststellen en zijn ook de overige voorwaarden in overleg. Heeft u bijvoorbeeld nog inboedel staan, maar kunt u of wilt u dit niet meeverhuizen? U kunt inboedel zoals zware kasten, bedden, tafels of ander meubilair gerust laten staan en wij zorgen voor de rest. Wilt u uw huis in Drempt verkopen, maar wilt u er nog voor een geruime periode in blijven wonen? Het is bij ons mogelijk om uw huis uitgesteld op te leveren. Wilt u uw huis juist heel snel overdragen? We zorgen voor een zo snel mogelijke overdracht, waarbij u tevens verzekerd bent van een snelle afwikkeling. 

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!