Huis verkopen Warnsveld

Uw huis in Warnsveld goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis verkopen in Warnsveld of elders in de regio? Vastgoedmakelaar Sons Real Estate doet graag een vrijblijvend bod op uw huis. Een aanvraag is eenvoudig en geheel kosteloos. Wij verzekeren u een flexibel verkooptraject zonder onzekerheden.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Warnsveld

Wilt u direct uw huis verkopen in Warnsveld, Zutphen, Eefde, Vorden of een andere omliggende plaats? Neem dan contact op met Sons Real Estate voor een directe verkoop van uw woning. Als landelijk opererende vastgoedmaatschappij kopen wij diverse typen woning voor eigen rekening. Of het nou gaat om een boerderij, appartement, vrijstaande woning of rijtjeshuis, u kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Dan doen wij graag een goed bod op uw woning. Wij garanderen u een flexibel verkooptraject zonder onzekerheden.

Vraag vrijblijvend een bod aan voor uw woning

Bij ons kunt u geheel kosteloos en vrijblijvend een bod voor uw woning aanvragen. Voordat wij een definitief bod uitbrengen, zorgen onze taxateurs voor een nauwkeurige waardebepaling. Dankzij hun ervaring en expertise weten zij precies welke factoren de waarde van uw woning kunnen beïnvloeden. Denk hierbij aan de onderhoudsstaat, het afwerkingsniveau of de vraagprijs van omliggende woningen die reeds zijn verkocht. Wij zorgen altijd voor een marktconform bod op uw woning. Verkeert uw woning in een verouderde staat? Dat is geen enkel probleem. Ieder type woning komt bij ons in aanmerking, zowel appartementen in nieuwstaat als villa’s, tussenwoningen of boerderijen in verouderde staat.

Een flexibel verkooptraject zonder onzekerheden

Wanneer u akkoord gaat met ons bod, start het verkooptraject. Bij Sons Real Estate is er geen sprake van een langdurig verkooptraject met hoge kosten. Nadat onze taxateurs een waardebepaling hebben gedaan, brengen wij een definitief bod uit. Vaak kan een woning al binnen één week zijn verkocht. Wij proberen u zo veel mogelijk te ontzien door veel kosten voor eigen rekening te nemen. Zo betaalt u bijvoorbeeld geen courtage en brengen wij geen notariskosten in rekening. Ten slotte proberen wij de overgang naar uw nieuwe woonplek zo soepel mogelijk te laten verlopen. U bepaalt namelijk zelf de overdrachtsdatum en kunt eventueel uw inboedel in de woning laten staan. Wilt u op korte termijn uw huis verkopen in Warnsveld, Zutphen, Eefde, Vorden of elders in de regio? U kunt dan vrijblijvend contact opnemen met Sons Real Estate. Laat uw gegevens bij ons achter via contactformulier op de website. Wij zijn ook telefonische te bereiken.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitstekende begeleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw pand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!