Huis verkopen Spankeren

Uw huis in Spankeren goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Direct uw huis verkopen in Spankeren of omgeving? Vastgoedmakelaar Sons Real Estate doet graag een uitstekend bod op uw huis. Een aanvraag is geheel gratis en verplicht u tot niets.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Spankeren

Wilt u binnen een kort tijdsbestek uw huis verkopen in Spankeren, Olburgen, Dieren, Leuvenheim of omgeving? U kunt dan vrijblijvend contact opnemen met Sons Real Estate. Als landelijk opererende vastgoedmakelaar doen we zonder financieringsvoorbehoud een uitstekend bod op uw woning. Wij garanderen u een soepele en vlotte verkoop. Wanneer u zonder onzekerheden, hoge makelaarskosten of een langdurig verkooptraject uw woning wilt verkopen, bent u bij Sons Real Estate aan het juiste adres. We zijn te bereiken via het contactformulier of de telefoon.

Aantrekkelijke verkoopvoorwaarden

Op basis van aantrekkelijke voorwaarden kunt u ons uw woning verkopen. Allereerst is een aanvraag geheel kosteloos vrijblijvend. Alle typen woningen – van villa’s en boerderijen tot appartementen en rijtjeswoningen – komen hiervoor in aanmerking. Eén van de belangrijkste voordelen is dat u kunt kiezen voor een uitgestelde oplevering. Hierbij kunnen we samen de gunstigste verhuisdatum vaststellen. Om te zorgen voor een zo soepel mogelijke overgang naar uw nieuwe woonplek, kunt u eventueel het huis terughuren na de verkoop. Daarnaast kunt u in overleg een voorschot ontvangen, mocht dat nodig zijn. Dit kan worden gebruikt om bijvoorbeeld nieuwe inboedel mee aan te schaffen of de verbouwing van uw nieuwe woning mee te bekostigen.

Een nauwkeurige taxatie van uw woning

Binnen één werkdag zou er al een marktconform bod op uw woning klaar kunnen staan. Om een bod uit te brengen, maken we graag eerst een afspraak op locatie voor de opname van uw woning. Dan zal één van onze ervaren taxateurs een nauwkeurige waardebepaling uitvoeren. Op basis van onder meer de ligging en onderhoudsstaat wordt uw woning getaxeerd. Ook wordt er gekeken tegen welke prijzen vergelijkbare woningen reeds in de omgeving werden verkocht. Dankzij de uitgebreide marktkennis en ervaring van onze taxateurs kan een woning vaak binnen een week al worden verkocht. Wilt u op korte termijn uw huis verkopen rondom Spankeren? Neem dan snel contact op met Sons Real Estate. We informeren u graag over de mogelijkheden.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!