Huis verkopen Nunspeet

Uw huis in Nunspeet goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Sons Real Estate biedt u de mogelijkheid om zeer snel uw huis in Nunspeet te verkopen tegen een marktconform bod. Doordat wij de woning direct van u kopen bespaart u veel geld aan makelaarskosten. De administratieve zaken voor de verkoop verzorgen wij voor u daarnaast nemen wij ook alle verkoopkosten voor onze rekening. U ontvangt van ons kosteloos een vrijblijvend bod zonder voorbehoud op financiering.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Nunspeet

Bent u op zoek naar een moeiteloze manier om uw huis te verkopen in Nunspeet of de naburige steden? U kunt uw woning nu rechtstreeks verkopen aan Sons Real Estate. Wij bieden u onmiddellijk een vrijblijvend bod, zonder ingewikkelde voorwaarden, en elimineren alle onzekerheden die gepaard gaan met het traditionele verkoopproces. Of u nu uw huis wilt verkopen in Harderwijk, Elspeet, ‘t Harde of elders in de buurt van Nunspeet, wij staan tot uw dienst voor een snel verkooptraject.

Wij kopen elk soort woning direct voor eigen rekening 

Of het nu gaat om een rijtjeshuis, appartement, vrijstaand huis of zelfs een boerderij, bij Sons Real Estate bent u verzekerd van een vlekkeloos verkoopproces zonder verrassingen. Als landelijk actieve vastgoedkopers hebben wij interesse in alle soorten onroerend goed en doen we onmiddellijk een vrijblijvend bod. Er zijn geen belemmeringen zoals financieringsvoorbehoud of bouwkundige inspecties. Dankzij de expertise van onze taxateurs en hun diepgaande lokale marktkennis, kunnen wij de waarde van uw woning in Nunspeet binnen de kortste keren vaststellen. Of uw huis nu oud en verwaarloosd is of splinternieuw, u kunt rekenen op een eerlijk bod.

Bespaar flink op verkoopkosten

Door te kiezen voor een directe verkoop aan Sons Real Estate, bespaart u aanzienlijk op de gebruikelijke verkoopkosten. U verkoopt uw woning namelijk rechtstreeks aan ons, zonder de kosten van een makelaar. Bij traditionele verkoopmethoden kunnen de kosten al snel oplopen tot duizenden euro’s. U bent dan niet alleen afhankelijk van de diensten van een makelaar, maar moet ook potentiële kopers aantrekken, bezichtigingen organiseren en wachten op biedingen. Sons Real Estate koopt uw woning direct, waardoor u uw huis volledig kosteloos kunt verkopen in Nunspeet en omstreken. Laat uw gegevens achter of bel ons tijdens kantooruren voor meer informatie.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitstekende begeleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw pand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!