Huis verkopen Kerkrade

Uw huis in Kerkrade goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Heeft u een huis in Kerkrade die u goed en snel wilt verkopen? Of gaat u verhuizen en u wenst directe zekerheid dat uw oude huis op tijd zal worden verkocht? Sons Real Estate is dé woningopkoper van Zuid-Limburg. Ook huizen in Heerlen, Hoensbroek, Brunssum of Voerendaal kunt u verkopen aan Sons Real Estate. En wat voor woning het ook is, op elk woningtypen zullen wij een vrijblijvend bod uitbrengen.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Kerkrade

Bent u van plan uw huis te verkopen in Kerkrade of een van de omliggende steden, zoals Heerlen, Landgraaf, Simpelveld, of Ubach over Worms? Sons Real Estate biedt u een moeiteloze oplossing voor een vlotte verkoop, zonder het gedoe van langdurige en onzekere verkoopprocessen. Wij zijn ervaren vastgoedkopers die woningen door het hele gebied opkopen en het volledige verkooptraject tot aan de notariële overdracht verzorgen. Wilt u weten welk bod wij kunnen doen voor uw huis in Kerkrade? Neem contact op via telefoon of vul ons online contactformulier in.

Verkoop snel en zonder onzekerheden

Indien u overweegt uw huis in Kerkrade of nabijgelegen gebieden te verkopen, zonder hoge makelaarskosten en langdurig verkooptraject, dan biedt een directe verkoop aan Sons Real Estate de perfecte oplossing. Wij kunnen uw huis binnen slechts één week overnemen, met alle benodigde documentatie bij de notaris. Wij kopen elk type woning, van vrijstaande huizen en rijtjeshuizen tot villa’s, boerderijen, vakantiewoningen en landhuizen. U ontvangt direct een vrijblijvend bod, zonder enige verplichtingen en de waardebepaling is kosteloos en verplicht u tot niets.

Directe zekerheid 

Een directe verkoop aan Sons Real Estate verloopt uiterst soepel en biedt u gemoedsrust. Wij kopen uw woning met eigen middelen en bieden direct zekerheid. Financieringsvoorbehoud is niet nodig, en een bouwkundige keuring behoort tot het verleden. Ongeacht de staat, locatie of grootte van uw huis, zijn wij geïnteresseerd. Onze taxateurs zullen snel een waardebepaling uitvoeren op basis van de verstrekte informatie en een bezoek ter plaatse. Zo bent u verzekerd van een eerlijk en passend bod. Wilt u uw huis verkopen en woont u in Kerkrade of de omliggende regio? Laat uw gegevens achter via ons contactformulier of bel ons direct voor een afspraak.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!