Huis verkopen Westervoort

Uw huis in Westervoort goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis verkopen in Westervoort zonder onzekerheden of verkoop stress? Direct een vrijblijvend, marktconform bod ✓ Bepaal zelf wanneer u verkoopt ✓ Woningen in alle soorten & staten ✓ Optie tot terughuren

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Westervoort

Bent u van plan een huis in of nabij Westervoort te verkopen? Als vastgoedmakelaar doet Sons Real Estate graag een vrijblijvend bod op uw woning. Als opkoper van divers vastgoed, zijn we geïnteresseerd in elk soort woning. Wij doen een vrijblijvend bod op appartementen, studio’s, rijtjeswoningen, villa’s en complete boerderijen. Ons bod is altijd marktconform op elk type woning en daarnaast verzekeren wij u van een snel verkooptraject, zonder onzekerheden. Naast Westervoort kunt u ook bij ons terecht als u een huis wilt verkopen in Arnhem, Huissen, Zevenaar of elders in de omgeving.

Een directe verkoop van uw woning aan de vastgoedmakelaar

Als u uw huis in Westervoort op korte termijn wenst te verkopen, dan kunt u uw woning direct verkopen aan de vastgoedmakelaar. Sons Real Estate is een vastgoed opkoper die woningen direct voor eigen rekening aankoopt. Als vastgoedmakelaar doen we een bod op appartementen, studio’s, kamers, villa’s en zelfs complete boerderijen. Sons Real Estate zorgt voor een snelle waardebepaling van elk type woning. We bepalen de waarde van uw huis in Westervoort voornamelijk op afwerkingsniveau en onderhoudsstaat. Daarnaast houden we ook rekening met reeds verkochte woningen in de omgeving en worden eventuele woningaanpassingen meegenomen in de taxatie.

Bepaal uw eigen verkoopvoorwaarden

Als vastgoedmakelaar kunnen wij u in veel zaken bij de verkoop van een woning tegemoet komen. Bij het verkopen van een woning komt namelijk veel kijken. Zeker als u via een regulier verkooptraject uw huis wilt verkopen in Westervoort, dan is het een langdurig verkoopproces. U krijgt immers te maken met verschillende bezichtigingen, biedingen en partijen. Het is in veel gevallen een onzeker verkooptraject, waarbij u veel verkoop stress kunt ervaren. Verkoop daarom uw huis in Westervoort aan Sons Real Estate. Wij bieden flexibele verkoopvoorwaarden, waarbij u meerdere opties heeft. Zo is het mogelijk om de overdrachtsdatum te bepalen, kunt u de inboedel laten staan, voorschot op woning en terugverhuur zijn bespreekbaar. Wat voor huis u ook wilt verkopen in of nabij Westervoort, Sons Real Estate garandeert een directe verkoop, zonder onzekerheden. Neem telefonisch contact op met Sons Real Estate en ontdek alle voordelen.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!