Huis verkopen Eibergen

Uw huis in Eibergen goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis snel verkopen tegen een marktconform bod is nu eenvoudiger dan ooit. Vraag een bod aan via de site van Sons Real Estate en uw woning binnen één week zelf hebben verkocht zijn. Door uw woning zelf te verkopen blijven duizenden euro’s makelaarskosten u bespaart, u hoeft uw huis ook niet keer op keer opnieuw klaar te maken voor bezichtigingen.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Marktconform bod

Direct een goed bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Snel uw huis verkopen in Eibergen?

Uw huis snel verkopen tegen een marktconform bod is nu eenvoudiger dan ooit. Vraag een bod aan via de site van Sons Real Estate en uw woning binnen één week zelf hebben verkocht zijn. Door uw woning zelf te verkopen blijven duizenden euro’s makelaarskosten u bespaart, u hoeft uw huis ook niet keer op keer opnieuw klaar te maken voor bezichtigingen. Na uw aanvraag komen wij eenmalig u langs om uw woning te bezichtigen. Op basis van de bezichtiging ontvangt u van ons vrijblijvend een bod zonder voorbehoud op financiering, hierdoor kan de verkoop direct in gang gezet worden.
Alle administratieve handelingen en notariële kosten nemen wij voor onze rekening.

Hoe huis via aan Sons Real Estate
Wij ondersteunen in het gehele verkoopproces maar onze service gaat verder dan alleen ondersteuning bij de verkoop. Het kan zijn dat u nog geen nieuwe woning heeft gevonden of dat de overdracht pas over enige tijd zal plaatsvinden. In dit geval bieden wij de mogelijkheid om na de verkoop gewoon in uw eigen huis te blijven wonen tot de verhuizing naar uw nieuwe woning. Geen dubbele hypotheeklasten en geen gedoe met een tussenwoning en dergelijke. Uit onze ervaring blijkt dat veel mensen bij de verhuizing constateren dat er veel spullen die zij niet mee willen verhuizen. Hiervoor bieden wij u de oplossing, u kunt de spullen eenvoudigweg in de woning achterlaten zodat u hier geen omkijken meer naar heeft.

De officiële overdracht kan al binnen één week worden vastgelegd bij de notaris.

Een huis koop je niet zomaar dat begrijpen wij helemaal. Het kan zijn dat u nog geen geschikte nieuwe woning heeft gevonden, hier hoeft u zich geen zorgen over te maken. U kunt gewoon op gemak opzoek naar een geschikte woning en tot die tijd kunt u gewoon in uw eigen woning blijven wonen.  Als het eenmaal zover is en de verhuizing staat voor de deur dan kan het zijn dat u veel spullen heeft die overbodig zijn geworden en niet mee wilt nemen bij de verhuizing. In dit geval bieden wij u de service om de spullen simpelweg in de woning achter te laten en ons het afvoeren hiervan te laten verzorgen.

Voordelen van de verkoop van uw huis aan Sons Real Estate

Kosteloos en vrijblijvend een marktconform bod op uw woning
Geen verkoop kosten en torenhoge courtage
Zeer snelle verkoop mogelijk, binnen één week bij de notaris
Klantvriendelijke en doelgerichte werkwijze
Wij zijn zeer flexibel rond de verkoop van uw huis
U kunt in uw eigen huis blijven wonen tot de verhuizing
Direct persoonlijk contract met de koper

Sons Real Estate is voor voortdurend opzoek naar woningen voor ons landelijke netwerk van klanten.

Wij kopen huizen in onder andere Groenlo, Ruurlo, Neede en Eibergen. Heeft u een woning aan de Bronkhorstkamp, Hagen, Lariksweg of een van de andere prachtige van Eibergen die u wilt verkopen vraag dan nu vrijblijvend een bod bij ons aan.
 Het is ook mogelijk om uw verhuurde woning in Eibergen en omgeving aan ons te verkopen. De verkoop van een huis dat is verhuurd is vaak lastig, u kunt niet zomaar de huurcontracten ontbinden om de woning te kunnen verkopen koop breekt namelijk geen huur. Sons Real Estate biedt u de mogelijkheid om uw woning in verhuurde staat met de zittende huurders aan ons te verkopen. Hiervoor brengen wij op basis van de vaste lasten en de maandelijkse huurstromen vrijblijvend een bod uit op uw woning.

Ook verhuurde huizen zijn via ons te verkopen

Ook voor de verkoop van woningen in verhuurde staat bent u bij ons aan het goede adres. Uw huis in verhuurde staat met de zittende huurders erin in één keer verkopen? Vraag dan nu een bod aan. Wij berekenen de woningwaarde in verhuurde staat op basis van de huurstromen, vaste lasten en de staat van onderhoud van de woningen. U ontvangt van ons een vrijblijvend en marktconform bod.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitstekende begleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw pand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!