Huis verkopen Appingedam

Uw huis in Appingedam goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw woning in Appingedam snel of direct verkopen? Dat kan via Sons Real Estate. Vrijblijvend bod zonder voorbehoud van financiering.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Marktconform bod

Direct een goed bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Snel uw huis verkopen in Appingedam?

Dat kan via Sons Real Estate!

De snelste manier om uw huis in Appingedam te verkopen tegen een marktconform bod is door uw woning te verkopen aan Sons Real Estate. Door uw woning zelf te verkopen bespaart u duizenden euro’s aan makelaarskosten. U kunt eenvoudig een bod aanvragen op uw woning via onze site wij gaan direct voor u aan de slag en brengen gratis een vrijblijvend bod uit op de woning. De verkoop van uw woning aan Sons Real Estate heeft veel voordelen wij nemen alle administratie voor de verkoop uit handen en nemen alle verkoopkosten voor onze rekening waaronder de notariskosten. Het bod dat wij uitbrengen is zonder voorbehoud op financiering hierdoor is ons bod gegarandeerd en kunnen we snel handelen.

Wij doen er alles aan om samen met u een zorgeloze en stressvrije verkoop te realiseren. Wij zijn zeer flexibel bij de overdracht van uw woning. Als u na de verkoop nog geen nieuwe woning heeft gevonden kunt u gewoon in uw eigen huis blijven wonen. Hierdoor loopt u niet het risico op dubbele maandlasten en hoeft u geen overhaaste beslissingen te maken bij de aankoop van een nieuwe woning. Als u uiteindelijk gaat verhuizen en er zijn spullen die u niet mee wilt nemen bij de verhuizing bieden we u de mogelijkheid om deze gewoon in uw woning achter te laten zodat u hier geen omkijken meer naar heeft.

Ontvang vandaag nog de waarde die wij gegarandeerd kunnen opbrengen om u te helpen:

Voordelen van de verkoop van uw huis aan Sons Real Estate

Sons Real Estate is landelijk actief op de huizenmarkt wij hebben een groot netwerk van vaste klanten door heel Nederland waarvoor wij voortdurend opzoek zijn naar woningen om continue een breed aanbod te genereren. Wij zijn ook opzoek naar huizen in; Delfzijl, Siddeburen, Loppersum en Appingedam. Wilt u uw huis in de Sint Annastraat, Burgemeester Klauckelaan de Harmoniestraat of ergens anders in of rondom het prachtige Appingedam verkopen vraag da nu een bod bij ons aan.

Voor de verkoop van uw verhuurde woning kunt u ook bij ons een bod aanvragen. Het verkopen van een verhuurde woning kan erg lastig zijn als de huurders niet vrijwillig willen vertrekken. Vaak gaat er een langslepend en kostbaar proces aan vooraf om de huurovereenkomst te kunnen ontbinden. Sons Real Estate neemt de woning in verhuurde staat inclusief de zittende huurders van u over. Op een woning in verhuurde staat brengen wij een bod uit op basis van de maandelijkse huurstromen, vaste lasten en huidige staat van de woning.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitsekende begleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw pand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!