Huis verkopen Utrecht

Uw huis in Utrecht goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Snel uw huis verkopen in Utrecht zonder verkoopstress en onzekerheid? Verkoop uw huis aan de opkopende makelaar. Ontvang eerst gratis een vrijblijvend bod. Een vrijblijvend bod verplicht u tot niets!

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Uw huis verkopen in Utrecht met zekerheid?

Wilt u snel uw huis verkopen in Utrecht of een omliggende plaats zoals Maarssen, HilversumZeist, Houten of Nieuwegein? Sons Real Estate is een vastgoedmakelaar die tevens zelf huizen opkoopt. U ontvangt binnen één dag een geheel gratis en vrijblijvend bod op uw woning. De verkoop van een woning kan namelijk best stressvol zijn. In veel gevallen zit u namelijk; of met twee woningen, of u verkoopt uw woning en loopt het risico dat u op tijd geen nieuwe woning vindt. Sons Real Estate biedt u de mogelijkheid om na verkoop in uw huis te blijven wonen tot u een nieuwe woning heeft gevonden.

Snel of direct verkopen van uw woning

Sons Real Estate maakt het dus mogelijk om uw woning direct te verkopen aan de vastgoedmakelaar. Indien u een bod aanvraagt, zullen wij een bod uitbrengen zonder voorbehoud van financiering. Tevens zijn wij zeer flexibel. Zo kunt u een deel van de inboedel, die u niet mee wilt nemen naar de nieuwe woning, achterlaten. En ook is er de mogelijkheid om de woning voor bijvoorbeeld een aantal jaren terug te huren. Met een sale en leaseback constructie kunt u een periode overbruggen, zodat u in alle rust op zoek kunt gaan naar een nieuwe woning. Wilt u de verkoop al geregeld hebben en de woning op een later tijdstip overdragen? Een uitgestelde levering is in vele gevallen bespreekbaar.

Alle soorten woningen

Vrijwel alle soorten woningen kan Sons Real Estate opkopen. Zo zijn we landelijk actief en kopen we regelmatig rijtjeswoningen, appartementen en vrijstaande huizen, maar ook boerderijen, landhuizen en complete villa’s. U ontvangt direct een vrijblijvend bod zonder enig voorbehoud en we overleggen graag de verkoopvoorwaarden, zodat u verzekerd bent van een soepele overgang naar uw nieuwe woning. Mocht u vragen hebben over onze werkwijze of als u direct een aanvraag wilt indienen, dan kunt u ons uiteraard op werkdagen bellen of laat uw gegevens achter middels het online contactformulier. We maken graag een afspraak voor een fysieke opname als u uw huis wenst te verkopen in Utrecht of omgeving.

Ook voor de verkoop in

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!