Huis verkopen Ewijk

Uw huis in Ewijk goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Wij komen graag geheel kosteloos bij u langs voor het uitbrengen van een vrijblijvend bod. Zo verkoopt u uw huis tegen de beste prijs zonder verkoopstress en onzekerheden aan Sons Real Estate. Ook kunt u bij ons terecht voor de verkoop van uw woning als u rondom Ewijk woont.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Ewijk?

Bent u op zoek naar een vlotte en zekere manier om uw huis te verkopen in Ewijk, of in nabijgelegen plaatsen zoals Winssen, Beuningen, Bergharen en verder? Neem dan contact op met Sons Real Estate. Wij zijn een landelijk opererende vastgoedmakelaar die woningen koopt voor eigen rekening. Onze aanpak omvat een uitstekend bod zonder enige voorwaarden of bemiddeling van derden. U kunt ons benaderen voor de verkoop van ieder type woning, en ons verkoopproces is efficiënt, flexibel en vrij van onzekerheden. Bovendien rekenen wij geen hoge makelaars- of notariskosten.

De waarde van uw woning in Ewijk is snel bepaald

Indien u een aanvraag indient, kunt u rekenen op een voortreffelijk bod. Onze taxateurs zetten zich direct in voor een waardebepaling, waarbij alle relevante factoren die de woningwaarde beïnvloeden, worden meegewogen, zoals de afwerking en staat van onderhoud. Dankzij de ruime ervaring en deskundigheid van onze taxateurs kunnen wij u snel een indicatie geven. We plannen graag een afspraak voor een locatiebezoek om uw woning beter te beoordelen. Tijdens het verkoopproces is er geen betrokkenheid van derden. Als u uw woning binnen een kort tijdsbestek wilt verkopen, is een verkooptraject bij Sons Real Estate de perfecte keuze.

Uw huis verkopen in Ewijk met uitstekende verkoopvoorwaarden

In vergelijking met traditionele verkooptrajecten biedt een verkooptraject bij Sons Real Estate aanzienlijke flexibiliteit. U kunt bij ons een aanvraag doen voor de verkoop van ieder type woning, zelfs als deze niet in perfecte staat verkeert. Of het nu gaat om een villa, boerderij, tussenwoning, vrijstaand huis, appartement of tiny house, wij kunnen u uitstekend van dienst zijn. Om u zo veel mogelijk onzekerheid te besparen, bieden wij de mogelijkheid om het huis na de verkoop terug te huren. U heeft tevens inspraak bij het vaststellen van de overdrachtsdatum en de optie om zwaar meubilair achter te laten. Als u uw huis wilt verkopen in Ewijk of omgeving, dan is Sons Real Estate uw beste keuze. Neem contact met ons op via telefoon of vul het online contactformulier in.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!