Huis verkopen Maastricht

Uw huis in Maastricht goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Graag uw huis snel verkopen in Maastricht? Sons Real Estate ontneemt al uw zorgen bij de verkoop van uw huis..

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Maastricht

Vindt u het lastig om snel uw huis te kunnen verkopen in Maastricht of bent u simpelweg op zoek naar een vlot verkooptraject zonder onzekerheden? Via Sons Real Estate is het mogelijk om uw huis direct te verkopen voor een goede prijs. Ongeacht het type woning of de staat waarin het verkeert, brengen we een eerlijk marktconform bod uit op uw woning, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken om enig voorbehoud. Daarnaast zijn we flexibel in de verkoopvoorwaarden, zodat u uw huis op een rustgevende manier kunt verkopen in Maastricht, maar uiteraard ook in de omliggende plaatsen zoals Cadier en Keer, Berg, en Terblijt, Meerssen en elders.

Verkoop elk soort woning snel en kosteloos aan Sons Real Estate

Ongeacht het type huis dat u wenst te verkopen in Maastricht, bent u bij Sons Real Estate aan het juiste adres. Wij kopen woningpanden op voor een eerlijke en marktconforme prijs. Ons doel is om woningbezitters te helpen op een flexibele manier hun huis te verkopen. Wij bieden direct zekerheid, wat u bij makelaars niet altijd kunt verwachten. Bij ons ontvangt u namelijk direct een vrijblijvend bod zonder enig voorbehoud en u kunt gerust in uw woning blijven wonen, totdat u uw nieuwe woning kunt betreden. Op die manier kunnen we zeer snel uw woning overnemen en betaalt u geen enkele verkoopkosten zoals een courtage of een vast tarief. Zelfs de kosten voor de overdracht nemen wij volledig voor eigen rekening.

Snelle verkoopproces van Sons Real Estate

Als u uw huis wilt verkopen in of nabij Maastricht, dan biedt een directe verkoop aan Sons Real Estate uitkomst. Het bod dat wij uitbrengen kan binnen 24 uur geregeld zijn. Nadat u het bod heeft geaccepteerd kan de koopovereenkomst worden opgesteld en zitten we naar wens binnen een week bij de notaris. Als u daadwerkelijk verhuist, kunt u ongewenste spullen achterlaten, wij zorgen voor het netjes maken van uw oude woning. Is er sprake van gebreken die wij over het hoofd hebben gezien? Geen zorgen, dit risico nemen wij op ons. Zo bent u verzekerd van een vlot verkooptraject zonder onzekerheden voor elke woning.

Verhuurd huis verkopen in Maastricht met huurders erin?

Wij zijn ook het vastgoedbedrijf als het gaat om woningen in verhuurde staat. Echter, de waardebepaling gaat anders dan bij leegstaande woningen. Zo zijn bepaalde kosten en inkomsten belangrijk, zoals de vaste lasten en de huurinkomsten. Bovendien is het ook als woningbezitter belangrijk om te weten dat een huurder huurbescherming heeft. Dit houdt in dat wij de woning alleen kopen, als de huurder in de woning kan blijven. Na dit proces is het mogelijk voor u om een bod te ontvangen. Net als bij een leegstaande woning is dit geheel gratis en vrijblijvend. Wilt u uw huis verkopen en woont u in of rondom Maastricht? Dien vandaag nog een aanvraag in.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!