Huis verkopen Malden

Uw huis in Malden goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis verkopen in of rondom Malden? Vastgoedmakelaar Sons Real Estate doet vrijblijvend een bod op elk soort woning. Een aanvraag is eenvoudig, geheel kosteloos en verplicht u tot niets.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Uw huis verkopen in Malden?

Overweegt u uw huis te verkopen in Malden of in omliggende plaatsen zoals, Heumen, Molenhoek of Nijmegen? U kunt direct een bod krijgen van Sons Real Estate. Bij akkoord op ons voorstel, garanderen we een snel en soepel verkooptraject. Zeker als u genoodzaakt bent uw woning op korte termijn te verkopen, biedt een directe verkoop aan Sons Real Estate een uitkomst. Wilt u weten wat u kunt ontvangen voor uw woning in Malden? U kunt vandaag nog een geheel kosteloze aanvraag doen.

Direct zekerheid met een bod zonder enig financieringsvoorbehoud

Van een verouderde rijtjeswoning, tot een recent opgeleverd appartement. Sons Real Estate doet een bod op elk soort woning. De staat van uw woning is minder van belang, omdat wij beschikken over een eigen afdeling bouw. Zo kunnen eventuele renovaties worden doorgevoerd na de verkoop. De waarde van uw woning bepalen we op basis van de onderhoudsstaat en afwerkingsniveau, maar ook bekijken we woningen van hetzelfde type in uw wijk of regio. Op die manier kunnen wij uw woning snel taxeren en komen tot een uitstekend aanbod. Een fysieke opname is te allen tijde een onderdeel van de taxatie. Ons definitief bod is zonder enig voorbehoud van financiering en gebreken aan uw woning achteraf nemen wij volledig voor eigen risico. Op die manier kunt u met zekerheid uw woning in Malden verkopen. 

Uw woning flexibel en kosteloos verkopen aan Sons Real Estate

Kiest u voor een directe verkoop aan Sons Real Estate, dan bent u verzekerd van een flexibele verkoop. Als opkoper kunnen wij u veel opties bieden, die via een regulier verkooptraject niet mogelijk zijn. Zo kunt u bijvoorbeeld de verhuisdatum bepalen, zodat u in alle rust in uw woning kan blijven wonen, terwijl de verkoop al rond kan zijn. Bovendien is het mogelijk om uw woning te huren na de verkoop. Zeker als u genoodzaakt bent uw woning te verkopen, biedt een directe verkoop aan ons met de optie tot terugverhuur, een uitkomst. Aangezien wij uw woning direct voor eigen rekening kopen, hoeft u geen makelaarskosten zoals een courtage of een vast tarief te betalen. Ook nemen wij de kosten voor de overdracht bij de notaris voor eigen rekening. Snel en met zekerheid uw huis verkopen in Malden? Laat uw gegevens achter middels het contactformulier of neem telefonisch contact op.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!