Huis verkopen Oldebroek

Uw huis in Oldebroek goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

De verkoop van uw huis in Oldebroek kan al binnen een week rond zijn. Vraag voor de directe snelle verkoop van uw woning nu een bod aan bij Sons Real Estate, u verkoopt uw woning direct zonder tussenkomst van een makelaar. U bespaart niet alleen duizenden euro’s aan makelaarskosten maar hoeft ook niet keer op keer uw woning open te stellen voor bezichtigingen. Wij komen eenmalig bij u langs voor een bezichtiging en bereiden een bod voor op de woning.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Oldebroek?

Verkoop uw woning in Oldebroek, Elburg, ‘t Loo, Wezep, of andere naburige gemeenten zonder gedoe. Sons Real Estate, de nationaal opererende vastgoedmakelaar, staat voor u klaar om u te begeleiden bij elke stap. Wij bieden u de mogelijkheid om direct uw woning te verkopen, zonder tussenkomst van derden. Bovendien doen we snel een eerlijk bod op uw huis, zonder vervelende voorwaarden. Het verkoopproces is soepel en zonder verrassingen. Aarzel niet om direct contact met ons op te nemen.

Een snel verkooptraject zonder onzekerheden

Een van de grootste voordelen die Sons Real Estate biedt, is de snelheid van ons verkooptraject. Dankzij onze directe aankoopbenadering, zonder externe bemiddelaars, kunnen we uw huis snel verkopen. In veel gevallen kan dit zelfs binnen één week gerealiseerd worden. Onze ervaren taxateurs zetten zich snel in om uw woning te taxeren, waarbij ze factoren zoals de staat van onderhoud en de afwerking in overweging nemen. Ongeacht het type woning, of het nu een rijtjeshuis, villa, boerderij, tiny house of appartement is, u kunt bij ons een aanvraag indienen. Zo kunt u elk soort huis verkopen in Oldebroek, ongeacht de staat waarin het verkeert.

Gunstige verkoopvoorwaarden

Bij Sons Real Estate streven we naar flexibiliteit en gemak. U heeft inspraak bij het vaststellen van de overdrachtsdatum en we bieden de mogelijkheid om uw woning na de verkoop terug te huren. Bovendien is het vaak bespreekbaar om een voorschot te ontvangen voor bijvoorbeeld de aankoop van nieuwe meubels. U hoeft zich geen zorgen te maken over onverwachte kosten, aangezien we eventuele reparaties voor onze rekening nemen. U bent ook vrijgesteld van makelaarskosten en courtage bij de verkoop. Wilt u graag uw huis verkopen in Oldebroek of in de nabijgelegen gemeenten? Neem contact met ons op via ons handige online formulier of bereik ons telefonisch. Sons Real Estate staat voor u klaar om uw huis snel en moeiteloos te verkopen

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!