Huis verkopen Brummen

Uw huis in Brummen goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis verkopen in Brummen zonder verkoopstress of onzekerheden? Direct een vrijblijvend, marktconform bod ✓ Bepaal zelf wanneer u verkoopt ✓ Woningen in alle soorten & staten ✓ Optie tot terughuren

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Snel uw huis verkopen in Brummen

Wilt u snel uw huis verkopen in of nabij Brummen? U kunt vrijblijvend via Sons Real Estate een aanvraag doen voor een bod op uw woning. Als landelijk actieve vastgoed opkoper zijn we geïnteresseerd in elk soort woningvastgoed. Van appartementen, rijtjeswoningen of vrijstaande huizen, tot aan complete villa’s, boerderijen en landhuizen. We garanderen een snel en verzorgt verkooptraject, zodat u zonder onzekerheden uw woning kunt verkopen. Uw huis verkopen in Brummen of in Dieren, Eerbeek of Zutphen? Ontvang vrijblijvend een bod van Sons Real Estate.

Direct een bod op elk type huis, ongeacht de staat

Is uw woning in Brummen vrij verouderd of verkeert uw woning juist in een nieuwbouwstaat? In beide gevallen kunt u terecht bij Sons Real Estate, voor een bod op uw woning. Aangezien wij tevens over een afdeling bouw beschikken, kunnen wij uw woning, ongeacht de staat, direct afnemen. Eventuele renovaties of verbouwingen kunnen dan na de verkoop worden doorgevoerd. Om de waarde van uw woning in Brummen snel te bepalen, bekijken we zowel het afwerkingsniveau als de onderhoudsstaat van de betreffende woning. Daarnaast worden eventuele aanbouwingen, zoals een dakkapel, serre, nokverhoging of dakopbouw, meegenomen in de berekening. Daarna doen we direct een bod, zonder enig voorbehoud. Dat bod staat vast en u ontvangt u gegarandeerd bij akkoord.

franeker

Een soepel traject met veel opties

Het voordeel aan een directe verkoop aan Sons Real Estate, is dat u als verkoper veel opties heeft. Wilt u graag uw huis verkopen in Brummen, maar wel graag huren? Wij bieden deze mogelijkheid. Ook kunt u de verhuisdatum overleggen, zodat het op de dag valt dat u uw nieuwe woning kan betreden. U kunt dus gerust in uw woning blijven wonen, terwijl de verkoop al rond kan zijn. Heeft u een nieuwe woning gevonden, maar heeft u nog wel inboedel staan en wenst u dit niet mee te nemen? U kunt dit dan gerust laten staan. Bij akkoord op ons voorstel en het teken van de koopovereenkomst, is het tevens mogelijk om een voorschot te ontvangen op de verkoopsom. U kunt dit dan gebruiken als aanbetaling voor uw nieuwe woning. Laat uw gegevens achter of neem telefonisch contact op voor een vrijblijvend bod op uw woning.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitstekende begeleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw pand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!