Huis verkopen Hattem

Uw huis in Hattem goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis verkopen in Hattem zonder hoge makelaarskosten of onzekerheden? Direct een vrijblijvend, marktconform bod ✓ Bepaal zelf wanneer u verkoopt ✓ Woningen in alle soorten & staten ✓ Optie tot terughuren

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Hattem?

Wilt u uw huis in Hattem of in Wezep, Katerveer, Zwolle of Wapenveld? Sons Real Estate is een vastgoedmakelaar die diverse huizen voor eigen rekening opkoopt. Zo kunt u bij ons terecht voor de verkoop van uw rijtjeswoning, hoekhuis, vrijstaand huis of boerderij. Ongeacht de onderhoudsstaat zorgen wij dan voor een uitstekend bod, zonder enig voorbehoud. We verzekeren huiseigenaren te allen tijde van een zorgeloos verkooptraject. Zo kunt u gerust in uw woning blijven wonen en op zoek gaan naar een vervanging. Dat is het voordeel van een directe verkoop aan Sons Real Estate.

Een bod op elk soort woning in of nabij Hattem

Of het nu gaat om een complete boerderij of een villa, landhuis of een appartement. Sons Real Estate doet vrijblijvend een bod op uw woning in Hattem. Als landelijk opererende vastgoed opkoper van divers woningvastgoed, kunnen wij voor elk soort woning een zorgeloos verkooptraject garanderen. Zo is de staat van uw woning minder van belang. Uw woning kan dus in een gedateerde staat verkeren, waarbij er sprake is van achterstallig onderhoud. Uw woning kan ook in een nieuwbouwstaat verkeren. Aangezien wij tevens beschikken over een eigen afdeling bouw, kunnen wij eventuele renovaties en/of verbouwingen doorvoeren na de verkoop van uw woning. Wij doen in alle gevallen een bod zonder enig voorbehoud.

Uw woning binnen één week verkocht

Aangezien wij uw woning direct kopen voor eigen rekening, kunnen we in alle gevallen een snel verkooptraject garanderen. Ongeacht het soort huis in Hattem of omstreken, zorgen wij voor een snelle taxatie. Zo wordt de waarde van uw woning bepaald op basis van verscheidene factoren, waarbij het type woning, de onderhoudsstaat en het afwerkingsniveau een grote factor zijn. Een opname op locatie is dan ook een standaard procedure. Daarna zorgen wij voor een marktconform bod, zonder enig financieringsvoorbehoud en nemen we eventuele gebreken aan uw woning voor eigen risico. In de meeste gevallen kunnen wij het verkooptraject al binnen één week afronden. Wilt u weten wat u kunt ontvangen voor uw woning in Hattem? Neem dan contact op met Sons Real Estate.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!