Huis verkopen Den Bosch

Uw huis in Den Bosch goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Woont u in Den Bosch of heeft u een huis in 's-Hertogenbosch en wilt u gaan verkopen? Via Sons Real Estate kunt u uw woning verkopen zonder makelaarskosten en zonder voorbehoud van financiering. Wij zijn vastgoedmakelaars die ook zelf woningen opkoopt.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Den Bosch

Wilt u uw huis verkopen en woont u in Den Bosch? Sons Real Estate, een vooraanstaande vastgoedmakelaar, staat klaar om u een aantrekkelijk bod te doen. Wij kopen diverse huizen door heel Nederland en nemen het volledige verkoopproces voor onze rekening, inclusief de uiteindelijke overdracht. Bij ons kunt u rekenen op een naadloze verkoopervaring, vrij van zorgen of stress. Of u nu uw huis wilt verkopen in Rosmalen, Vught, KerkdrielVlijmen of een andere naburige stad, u kunt altijd een vrijblijvend bod aanvragen.

Wij regelen het gehele verkooptraject van A tot Z

Wanneer u besluit uw woning in Den Bosch te verkopen, kunt u dat snel en zorgeloos realiseren door rechtstreeks aan Sons Real Estate te verkopen. Wij nemen het gehele verkoopproces op ons, vanaf het moment van aanvraag tot de overdracht bij de notaris. Onze verkoopvoorwaarden zijn flexibel en altijd in overleg met u. Ongeacht het type huis dat u wilt verkopen in Den Bosch, of het nu een boerderij, vakantiehuis, rijtjeshuis of villa is, u bent verzekerd van een uitstekend bod en een soepele verkoop. U hoeft zich geen zorgen te maken over financieringsvoorbehouden of bouwkundige keuringen. Met ons krijgt u direct duidelijkheid.

franeker

Waarde van uw woning in Den Bosch bepalen

Wilt u uw huis verkopen in Den Bosch of in de nabije omgeving? Dan kunt u bij ons vrijblijvend een waardebepaling aanvragen op locatie. Onze taxateurs gaan onmiddellijk aan de slag om deze waardebepaling op te stellen. Hierbij wordt gekeken naar het type woning, de ligging, het formaat en het energielabel, evenals naar vergelijkbare woningen die recent in uw buurt zijn verkocht. Een locatiebezoek is standaard onderdeel van deze taxatie. Hierbij wordt vooral gelet op de staat van onderhoud en het afwerkingsniveau van uw woning. Als u besluit uw huis in Den Bosch te verkopen via een directe verkoop aan ons, kunt u rekenen op een marktconform bod.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!