Huis verkopen Duiven

Uw huis in Duiven goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Maak nu gebruik van de mogelijkheid om snel zelf uw huis in Duiven te verkopen. Sons Real Estate heeft een zeer efficiënte en klantgerichte werkwijze ontwikkelt om snel uw huis te verkopen tegen een marktconform bod. Het enige dat u hoeft te doen is een bod op uw woning aan te vragen via de site.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Snel uw huis verkopen in Duiven?

Uw huis zorgeloos verkopen in Duiven of Huissen, Westervoort, Arnhem of Zevenaar? Sons Real Estate is een vastgoedbedrijf waaraan u uw huis zonder zorgen kunt verkopen voor een goede prijs. Zo ontvangt u bij ons direct een vrijblijvend bod zonder voorbehoud, zodat u met zekerheid uw huis kunt verkopen op een vlotte manier. U bent verzekerd van uitstekende verkoopvoorwaarden en we verzorgen het gehele verkooptraject van aanvraag tot overdracht bij de notaris. Benieuwd naar welk bod wij gegarandeerd kunnen opbrengen? Laat dan uw gegevens achter.

Werkwijze van Sons Real Estate

Snel zelf uw huis verkopen in Duiven is mogelijk met een directe verkoop aan Sons Real Estate. Als vastgoedmakelaar die tevens diverse huizen voor eigen rekening opkoopt, hebben we een efficiënte en klantgerichte werkwijze ontwikkeld om snel uw huis te verkopen voor een marktconforme prijs. Een vrijblijvend bod kunt u eenvoudig aanvragen via onze website. De aanvraag is gratis en bovendien zonder enige verplichtingen. Wij gaan direct met uw aanvraag aan de slag en brengen vervolgens op korte termijn een bod uit zonder enig voorbehoud. Zo heeft u direct zekerheid, als u besluit uw huis aan ons te verkopen in of nabij Duiven.

Snelle verkoop zonder tussenkomst van derden

Aangezien u uw huis direct aan ons verkoopt, bespaart u veel geld aan makelaarskosten. Zo betaalt u normaal gesproken bijkomende kostenposten zoals een opstartkosten, vaste tarieven of een courtage over de verkoopsom. Daarnaast bent u geld kwijt voor de overdracht bij de notaris. Doordat wij alle handelingen en kosten voor de verkoop voor onze rekening nemen is ons bod exact het bedrag dat de verkoop van uw woning u oplevert. Voordeel is tevens dat we zeer flexibel kunnen werken. Als u bijvoorbeeld nog geen nieuwe woning heeft gevonden, kunt u gewoon in uw eigen huis blijven wonen. U hoeft niet op zoek naar een tussenwoning en/of opslagruimte voor uw inboedel. Als u gaat verhuizen en veel spullen heeft die u niet meer nodig heeft, kunt u deze gewoon in uw woning achterlaten. Wij zorgen voor de afvoer van uw oude huisraad en u kunt zich richten op uw nieuwe woning. Laat uw gegevens achter als u uw huis wilt verkopen in Duiven.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitstekende begeleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw pand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!