Huis verkopen Apeldoorn

Uw huis in Apeldoorn goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw woning in Apeldoorn snel of direct verkopen? Dat kan via Sons Real Estate. Vrijblijvend bod zonder voorbehoud van financiering.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Wilt u uw huis verkopen en woont u in de omgeving Apeldoorn? 

Uw huis snel en zorgeloos verkopen in of rondom Apeldoorn? Sons Real Estate is een vastgoedmakelaar die zelf ook huizen opkoopt. Als opkoper van de gehele regio kunt u elk soort huis aanmelden voor een gratis en vrijblijvend bod. En voor verhuurde huizen zorgen wij voor een maximale opbrengst, doordat wij uw pand kosteloos opkopen voor eigen rekening. Daarnaast zijn we flexibel in de verkoopvoorwaarden, zodat u elk soort huis op een rustgevende manier kunt verkopen in Apeldoorn, maar ook Ugchelen, Twello, Beekbergen of elders.

Wij zijn landelijk actief en kopen elk soort huis

Aangezien wij landelijk actief zijn, is het mogelijk uw huis heel snel op te kopen. U kunt bij ons gratis een vrijblijvend bod aanvragen en u zult binnen een werkdag dan ook een goed bod van ons ontvangen. Na acceptatie van het bod kan de verkoop vrij snel afgerond zijn, zodat u het vrijgemaakte geld elders in kunt investeren. En ook zien wij veel doorstromers die gebruikmaken van ons pakket, zodat er volledige zekerheid is dat de oude woning wordt verkocht. In enkele gevallen komt het namelijk wel voor dat mensen niet naar de nieuwe woning kunnen verhuizen, omdat de financiering niet rond is gekomen met betrekking tot de verkoop van de oude woning. Een directe verkoop aan Sons Real Estate biedt uitkomst. Wij kopen elk soort woning en garanderen een soepel verkooptraject zonder onzekerheden. 

Voordelen van de verkoop van uw huis aan Sons Real Estate

Sons Real Estate biedt altijd zonder financieringsvoorbehoud, dus er is altijd volledige zekerheid dat u kunt verhuizen naar uw nieuwe favoriete huis. Ook komt het veel voor dat mensen geld nodig hebben voor een investering en toch in de oude woning willen blijven wonen. Bij Sons Real Estate is dit mogelijk, omdat wij tevens de optie aanbieden om uw oude woning terug te huren. Maar in de praktijk gebeurt het vaker dat u als woningverkoper zelf bepaalt wanneer u de woning wilt verlaten. Daarin zijn wij als vastgoedmakelaar of vastgoedbedrijf veel flexibeler in dan reguliere kopers die vaak een exacte datum ingepland hebben waarin u eruit dient te zijn. Als u uw huis wilt verkopen in Apeldoorn of elders in de omgeving, dan kunt u bij Sons Real Estate terecht voor een flexibele verkoop, waarbij u bovendien geen geld kwijt bent aan makelaars- of notariskosten. Dien vandaag nog een aanvraag in en ontvang binnen 24 uur een reactie.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!