Huis verkopen Nijmegen

Uw huis in Nijmegen goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Vrijblijvend en geen makelaarskosten. Sons Real Estate is dé vastgoedmakelaar voor Nijmegen aan wie u uw woning snel kan verkopen. Zonder hiervoor bezichtigingen te hoeven organiseren of uw oude rommel te moeten verwijderen, bieden wij u de optie om zonder zorgen uw oude huis te verkopen.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis snel verkopen in Nijmegen?

Bent u van plan uw huis te verkopen in Nijmegen of Arnhem, Wageningen of Veenendaal? Sons Real Estate is dé vastgoedmakelaar aan wie u uw woning snel kan verkopen. Zonder hiervoor bezichtigingen te hoeven organiseren of uw oude rommel te moeten verwijderen, bieden wij u de optie om zonder zorgen uw oude huis te verkopen. Het is tevens mogelijk om tijdelijk in uw huis te blijven, totdat u kunt intrekken in uw nieuwe woning. Zo bent u verzekerd van een kosteloos verkooptraject en zijn er geen onzekerheden. Benieuwd naar welk bod wij kunnen brengen op uw woning? Laat dan uw gegevens achter.

Op elk soort woning direct een goed bod

Ongeacht het type woning dat u wenst te verkopen, kunt u bij Sons Real Estate terecht voor een vlotte verkoop. Zo zijn we als opkoper geïnteresseerd in elk soort woonvastgoed en beschikken we tevens over een eigen afdeling bouw. Op die manier verkopen we diverse woningen na opknappen weer op de woningmarkt. U kunt dus snel uw kluswoning kwijt, maar ook als uw woning simpelweg gedateerd is of als er sprake is van achterstallig onderhoud, biedt een directe verkoop aan ons een uitkomst. Bij ons heeft u direct zekerheid en u kunt rekenen op een eerlijk en passend bod, ongeacht de staat waarin het verkeert. Zo brengen we in alle gevallen direct een vrijblijvend bod uit zonder voorbehoud van financiering en zijn eventuele verborgen gebreken voor onze eigen rekening.

Uw huis kosteloos en flexibel verkopen in Nijmegen

U zult zich herkennen in het beeld van het prachtige Nijmegen als mooie studentenstad met een pittoreske uitstraling en natuurlijk de Vierdaagse. Nijmegen ligt dicht bij de grens van onze oosterburen en heeft alles wat een stad nodig heeft. Nijmegen is uiteraard erg in trek bij studenten. Als studentenstad worden er bijvoorbeeld ook veel studenten geherbergd in studentenhuizen. Veelal worden huizen in Nijmegen ingezet als huurpand voor jonge studenten die van buitenaf komen studeren. Wanneer u studentenwoningen of andere huisvesting voor studenten wenst te verkopen, bent u bij Sons Real Estate aan het juiste adres. Zo zorgen we voor een vlot verkooptraject en worden er geen kosten zoals makelaars- en notariskosten in rekening gebracht. Op die manier kunt u uw huis geheel kosteloos verkopen regio Nijmegen. 

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!