Huis verkopen Noord-Holland

Uw huis in Noord-Holland goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Graag uw huis snel verkopen in Noord-Holland? Sons Real Estate ontneemt al uw zorgen bij de verkoop van uw huis..

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Noord-Holland

Overweegt u uw huis te verkopen in Noord-Holland? Sons Real Estate staat klaar om uw woning direct aan te kopen. Ongeacht de staat, grootte of locatie van uw woning, kunt u rekenen op een vrijblijvend bod. We komen graag langs voor een waardebepaling, gevolgd door een bod zonder enige voorwaarden. Naast een aantrekkelijk bod, bieden we flexibele verkoopvoorwaarden, zodat u uw huis op een ontspannen manier kunt verkopen in Noord-Holland.

Ongeacht de staat van uw huis het beste bod

Bij Sons Real Estate kopen we alle soorten huizen, ongeacht hun staat, direct voor eigen rekening aan. Of het nu gaat om appartementen, rijtjeshuizen, boerderijen, landhuizen, villa’s of vakantiewoningen, wij garanderen het beste bod op de markt en u hoeft zich geen zorgen te maken over voorbehouden. We kopen uw woning immers direct met onze eigen middelen en vermogen. Hierdoor kan de verkoop van uw woning in Noord-Holland snel worden geregeld. Bovendien bespaart u aanzienlijke kosten, aangezien traditionele makelaars- en notariskosten komen te vervallen. En of u in Amsterdam, Alkmaar, Haarlem, Amstelveen of Purmerend woont. Bij Sons Real Estate ontvangt u in de kortst mogelijk tijd een vrijblijvend bod!

Uw huis verkopen in Noord-Holland met flexibele verkoopvoorwaarden

Wij begrijpen dat de verkoop van uw huis een belangrijke beslissing is en daarom staan onze verkoopvoorwaarden altijd open voor discussie. U kunt de overdrachtsdatum naar wens bepalen en uw inboedel kan in uw huis blijven staan als u dat wilt. We bieden zowel directe als uitgestelde opleveringsopties. Of u nu snel wilt verhuizen of nog even wilt blijven wonen in uw huidige woning, wij denken met u mee. U kunt op een zorgeloze manier uw huis verkopen in Noord-Holland. Laat uw gegevens achter via het contactformulier of bel direct voor een afspraak op locatie. Onze taxateurs kunnen snel op locatie zijn voor een waardebepaling.

Plaatsen in Noord-Holland

 

 

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!