Huis verkopen zonder restschuld

Huis verkopen zonder restschuld? Sons Real Estate is een investeringsmaatschappij en doet direct een vrijblijvend bod.

Geen verplichtingen & directe zekerheid

Beoordeeld met een

9.4
4.4/5

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening

Huis verkopen zonder restschuld

Wilt u graag uw huis verkopen zonder restschuld? Dit is prettig aangezien u dan uw oude hypotheek in één keer kunt aflossen en u dan een echt frisse start kunt maken. Gelukkig zijn de afgelopen jaren veel woningen meer waard geworden. Als u dus al een tijdje in uw woning woont, dan is de kans groot dat u uw woning met overwaarde en dus zonder restschuld kunt verkopen. Wel heeft u dan een uitstekend bod nodig op uw woning. Bij landelijk actieve vastgoedmakelaar Sons Real Estate brengen wij vrijblijvend een geweldig bod uit op uw woning. Dit is vrijblijvend en zonder financieringsvoorbehoud. Ook kunt u profiteren van veel flexibele voorwaarden. Laat uw gegevens dus vandaag nog bij ons achter.

Een frisse start zonder restschuld

Als u uw woning gaat verkopen, dan verkoopt u uw woning voor meer geld dan uw hypotheek of voor minder geld dan uw hypotheek. Als u na de verkoop meer geld overhoudt dan u de bank nog verschuldigd bent, dan spreekt u van overwaarde. Als u juist minder geld overhoudt en de hypotheek dus niet meteen kunt afbetalen, dan spreekt u van een restschuld. Bij een scheiding wordt de restschuld over jullie allebei verdeeld. Hoe dit precies wordt gedaan hangt af van jullie onderlinge afspraken en of jullie getrouwd waren in gemeenschap van goederen of niet. Uw huis verkopen zonder restschuld is in ieder geval altijd prettig. Zo kunt u echt een frisse start maken en heeft u misschien ook wat meer geld over voor een nog mooiere woning.

Flexibele verkoop van uw woning

Uw huis verkopen zonder restschuld is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Het is dan ook prettig als u een koper vindt die uw woning snel en zonder gedoe van u over wilt nemen. Sons Real Estate is die koper voor u. U kunt uw woning bij ons direct opleveren of u kunt voor een uitgestelde oplevering kiezen. In het eerste geval kan het gehele verkooptraject al in slechts één week doorlopen worden. Verder zorgen wij voor een gratis taxatie van uw woning. Wilt u meer weten over onze werkwijze? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Direct het beste bod op uw huis!

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitstekende begeleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!