Huis verkopen aan vastgoedhandelaar

Veel mensen kiezen er voor om hun huis snel en zonder onzekerheid te verkopen. De verkoop van uw huis aan een vastgoedhandelaar is dan de beste manier om uw huis aan te verkopen. Direct uw woning verkopen zonder makelaarskosten!

Geen verplichtingen & directe zekerheid

Beoordeeld met een

9.4
4.4/5

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening

Huis verkopen aan vastgoedhandelaar

Uw huis verkopen aan een vastgoedhandelaar? Veel mensen kiezen er voor om hun huis snel en zonder onzekerheid te verkopen. De verkoop van uw huis aan een vastgoedhandelaar is dan de beste manier om uw huis aan te verkopen. Sons Real Estate is de vastgoedhandelaar die huizen opkoopt zonder financieringsvoorbehoud en bovendien snel kan schakelen bij de aankoop van uw huis. Veel Nederlanders kiezen er voor om hun huis te verkopen zonder makelaar.

Geen makelaarskosten voor u als verkoper

Een makelaar kost al gauw duizenden euro’s en ze hoeven er tegenwoordig heel weinig werk voor te verrichten. Bovendien willen veel mensen de zekerheid die een particulier niet kan bieden. Bij een particulier wordt er vrijwel altijd geboden onder voorbehoud van financiering en bij een vastgoedhandelaar zijn er geen voorbehouden. Zo bent u er dus van verzekerd dat uw huis ook daadwerkelijk is verkocht, voordat u op zoek gaat naar een nieuwe woning.

Verkoop uw huis tegen de marktwaarde aan een vastgoedhandelaar.

Sons Real Estate brengt altijd een bod uit rond de marktwaarde. Veel mensen denken dat vastgoedhandelaren altijd onder de marktwaarde bieden. Echter gebeurt dit alleen in economisch slechte tijden, omdat in deze tijden huizen heel moeilijk verkocht raken. In economisch goede tijden bent u altijd verzekerd van een goed, al dan niet het beste bod, op uw huis. Zo kunt u verder, en is uw huis binnen enkele dagen verkocht.

Voordelen wanneer u uw huis verkoopt aan Sons Real Estate

Werkwijze van Sons Real Estate

Wij werken heel transparant. Nadat u contact met ons heeft opgenomen bereiden wij ons goed voor en doen vooraf onderzoek naar uw woning. Vervolgens komen wij bij u langs om een waardebepaling op te stellen bij u op locatie. We meten alles in, schieten wat foto’s voor ons eigen dossier(foto’s zijn alleen voor het dossier en komen nergens terecht). Dit alles is geheel kosteloos en vrijblijvend. Na de bezichtiging ontvangt u van ons schriftelijk een bod. U kunt het bod accepteren of weigeren. Bij weigering zit u verder nergens aan vast en heeft u verder niets gekost. Bij acceptatie wordt er een koopcontract afgesloten en kan de verkoop rond gemaakt worden. Gefeliciteerd uw huis is verkocht!

Vrijblijvend bod ontvangen?

Direct het beste bod op uw huis!

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitstekende begeleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!