Huis verkopen aan opkoper verstandig?
Huis verkopen aan opkoper verstandig

Huis verkopen aan een opkoper verstandig?

Alles wat u moet weten over het verkopen aan een opkoper!

beste huis bod

Hoogste bod

Direct het beste bod op uw huis en geen financieringsvoorbehoud
3

Geen makelaarskosten

U bespaart duizenden euro's aan makelaarskosten
2

Voor alle huizen

Voor alle soorten huizen en in alle staten

Is een huis verkopen aan opkoper verstandig?

Is uw huis verkopen aan een opkoper verstandig? Veel verkopers van één huis vragen zich dit weleens af. Het verkopen van een huis aan een opkoper is namelijk wel echt onwijs gemakkelijk en één rustgevend idee. Geen bezichtigingen in uw huis, geen foto’s van uw huis op internet en daarnaast met zekerheid uw huis verkocht zonder gedoe en risico’s. Hier moeten dan toch wel haken en ogen aan zitten zou men zeggen.Waarom verkopen aan een opkoper tegenwoordig een verstandige keuze is

 • U kunt gewoon in uw huis blijven wonen tot u een nieuwe woning            heeft!
 • Geen hoge makelaarskosten!
 • Verborgen gebreken neemt de opkoper voor zijn rekening!
 • Geen onzekerheden en verkoopstress!
 • Direct een marktconform bod!
 • Woningen in alle staten!
 • Binnen één week bij de notaris indien gewenst!

Huis verkopen appeldoorn

Nadeel

Wat zijn dan de nadelen van uw huis verkopen aan een opkoper. Elke manier van verkopen heeft natuurlijk zijn nadeel. Het nadeel van uw huis verkopen aan een opkoper is dat u een vaste prijs kunt verwachten. Wanneer u uw huis op de openbare markt verkoopt in economische goede tijden dan kan het zijn dat er meerdere mensen uw huis willen bezichtigen. Wanneer er veel bezichtigingen zijn dan kan het voorkomen dat u biedingen boven de vraagprijs ontvangt. Terwijl u bij een opkoper gewoon één vaste prijs ontvangt en dus geen biedingen boven deze verkoopprijs.

Voordelen

Het voordeel van een bod van een opkoper is echter wel dat het altijd zonder financieringsvoorbehoud is. Wanneer u van particuliere kopers een bod ontvangt dan is dit vrijwel altijd een bod onder voorbehoud van financiering. Zo komt het dus vaak voor dat de koper na 8 weken zijn financiering niet rond krijgt en de koop kosteloos ontbonden kan worden. U kunt het gehele verkoopproces weer opnieuw beginnen. Dit is echter niet het geval bij een opkoper gezien hij zonder financieringsvoorbehoud biedt.

Ervaringen huis verkopen aan opkoper

Veel van de woningeigenaren van wie wij hun woning hebben opgekocht hebben hun ervaringen gedeeld. Zij vonden hun huis verkopen aan opkoper heel verstandig. Zij delen daarom graag de ervaringen die zij hadden toen zij hun huis gingen verkopen aan een opkoper.

These slides will be slide-able on the live version of your page!
G. Hovenga
Wij hebben onze woning in Den Haag verkocht tegen een eerlijke prijs. Michael is een joviale en vriendelijke man die zijn afspraken nakomt. Het fijne aan deze manier van verkopen was dat wij nog gewoon in onze woning konden blijven wonen en zonder spanning en druk op zoek moesten gaan naar een nieuwe woning.
Huis verkopen aan opkoper verstandig
Ms. Nameless
Add Your Stars
Corine Koornneef 
Mijn huis had veel achterstallig onderhoud en lekkage problemen. Dit leverde ons een hoop stress en zorgen op en de kosten bleven op lopen. Sons Real Estate heeft de woning tegen een goede prijs van ons verkocht en nam alle risico’s en verborgen gebreken op zich. Drie weken laten zaten we al bij de notaris.
Huis verkopen aan opkoper verstandig
Ms. Nameless
Add Your Stars
Michelle & Rob van der Sman
Wij hebben een nieuwbouwwoning gekocht maar die wordt pas over een jaar opgeleverd. Om één jaar met twee huizen te zitten leek ons geen goed idee. Wij wilden onze eigen woning dus graag snel verkocht hebben zodat we de zekerheid zouden hebben dat we straks niet met twee huizen komen te zitten als er plotseling een crisis uitbreekt. Het bod wat wij hadden ontvangen van Sons Real Estate was ver boven onze verwachting en hebben wij direct geaccepteerd. De volgende dag hadden we al het voorlopig koopcontract opgesteld en wij waren meteen opgelucht en zaten niet meer in onzekerheid.
Huis verkopen aan opkoper verstandig
Ms. Nameless
Add Your Stars

Waarom klanten voor Sons Real Estate kiezen

 • Uw vastgoed of woning verkocht binnen één week
 • Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
 • Gespecialiseerd in vastgoedbelegging en beleggingspanden
 • Voor particulieren, bedrijven en vastgoedbeleggers
 • Voor aankoop, verkoop en transformatie van alle soorten                            vastgoed!
arrow_drop_up arrow_drop_down