Woningruil makelaar? Huizen ruilen via Sons Real Estate
Woningruil

Woningruil?

Sons real Estate helpt u bij het ruilen van een woning

beste huis bod

Hoogste bod

Direct het beste bod op uw huis en geen financieringsvoorbehoud

3

Geen makelaarskosten

U bespaart duizenden euro's aan makelaarskosten

2

Voor alle huizen

Verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening

Plannen voor een woningruil?

Sons Real Estate is de bemiddelaar bij woningruil. Om diverse redenen krijgen wij als vastgoedmakelaar de vraag hoe een woningruil precies dient te verlopen. Uiteraard hangt dit af van een aantal factoren. Gaat het om een directe woningruil of verhuist 1 van de partijen naar een totaal andere of nieuwe woning? Het ruilen van een woning kan op een goede en zorgeloze manier worden georganiseerd door een van de vastgoedexperts van Sons Real Estate. Wij beschikken dagelijks over nieuwe woningen om mee te ruilen. Bent u op zoek naar iets nieuws, maar komt u er niet tussen op de woningmarkt? Dan is het ruilen van woningen die ideale oplossing. 

Informeer daarom naar onze werkwijze en de mogelijkheden die in uw specifieke situatie van kracht zullen zijn.Waarom kiezen voor Sons Real Estate

  • Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs
  • Snelle verkoop is haalbaar
  • Van begin tot eind ontzorgd
  • Geen kosten aan verbonden
  • Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Voordelen huis ruilen zonder makelaar

Er zijn veel voordelen wanneer u uw huis bij Sons Real Estate ruilt in plaats van via de makelaar. Maar welke voordelen zijn dat precies? Wij hebben de grootste voordelen voor u op een rijtje gezet: 

  • Veel geld besparen
  • Geen makelaarskosten voor de verkoper
  • Geen foto’s van uw huis op internet 
  • Mogelijkheid om uw huis snel te ruilen
  • Van begin tot eind van de verkoop ontzorgd

Woningruil

Woningruil

Onze aanpak

Wij beginnen altijd met een vrijblijvend bezoek of telefonisch gesprek om uw wensen en voorwaarden te bespreken. Zodra u besloten heeft dat u uw huis met behulp van ons wilt ruilen, komen wij een bezoek brengen aan uw woningen voor de waardebepaling. De waardebepaling van de woningen maken wij aan de hand van een keuring van uw huis zelf, de locatie en de staat van onderhoud. Na de waardebepaling kunnen wij in overleg met u een verkoopprijs opstellen.

Als de verkoop- en aankoopprijzen zijn vastgesteld, gaat uw woning bij ons in ‘’een stille verkoop’’. Door ons jarenlang opgebouwde ervaring en de expertise, komen wij snel terug bij u met een duidelijk plan. Zodra wij alle documenten voor de woningruil hebben opgesteld, zorgen wij dat de koopovereenkomsten opgesteld wordt en alle benodigde documenten terecht komen bij de notaris. Wanneer alle documenten ondertekend zijn door de betrokken partijen, volgt alleen nog de overdracht en de huisruil zonder zorgen en extra kosten! 

Woningruil

Meer over de woningruil makelaar!

Meer informatie 

Wilt u graag meer informatie ontvangen of heeft u na het lezen van dit artikel nog vragen? Wij beantwoorden graag al uw vragen. U kunt ons altijd bereiken via info@sonsrealestate.nl. Op werkdagen zijn wij alleen telefonisch bereikbaar tussen 09:00 uur en 17:00. U kunt ons telefonisch bereiken op 085 004 7350. 


Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door en meld u zich tevens aan voor onze