Woningruil?

Sons Real Estate is het vastgoedbedrijf dat woningruil kan verzorgen voor ieder soort situatie. Als professioneel bemiddelingsberdrijf dragen wij zorg voor een zorgeloze woningruil.

Sons real Estate helpt u bij het ruilen van een woning

Beste bod

Direct het beste bod op uw huis en geen financieringsvoorbehoud

Voor alle huizen

Verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening

Geen makelaarskosten

U bespaart duizenden euro's aan makelaarskosten

Plannen voor een woningruil?

Sons Real Estate is de bemiddelaar bij woningruil. Om diverse redenen krijgen wij als vastgoedmakelaar de vraag hoe een woningruil precies dient te verlopen. Uiteraard hangt dit af van een aantal factoren. Gaat het om een directe woningruil of verhuist 1 van de partijen naar een totaal andere of nieuwe woning? Het ruilen van een woning kan op een goede en zorgeloze manier worden georganiseerd door een van de vastgoedexperts van Sons Real Estate. Wij beschikken dagelijks over nieuwe woningen om mee te ruilen. Bent u op zoek naar iets nieuws, maar komt u er niet tussen op de woningmarkt? Dan is het ruilen van woningen die ideale oplossing. 

Informeer daarom naar onze werkwijze en de mogelijkheden die in uw specifieke situatie van kracht zullen zijn.

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voordelen huis ruilen zonder makelaar

Er zijn veel voordelen wanneer u uw huis bij Sons Real Estate ruilt in plaats van via de makelaar. Maar welke voordelen zijn dat precies? Wij hebben de grootste voordelen voor u op een rijtje gezet: 

Onze aanpak

Wij beginnen altijd met een vrijblijvend bezoek of telefonisch gesprek om uw wensen en voorwaarden te bespreken. Zodra u besloten heeft dat u uw huis met behulp van ons wilt ruilen, komen wij een bezoek brengen aan uw woningen voor de waardebepaling. De waardebepaling van de woningen maken wij aan de hand van een keuring van uw huis zelf, de locatie en de staat van onderhoud. Na de waardebepaling kunnen wij in overleg met u een verkoopprijs opstellen.

Als de verkoop- en aankoopprijzen zijn vastgesteld, gaat uw woning bij ons in ‘’een stille verkoop’’. Door ons jarenlang opgebouwde ervaring en de expertise, komen wij snel terug bij u met een duidelijk plan. Zodra wij alle documenten voor de woningruil hebben opgesteld, zorgen wij dat de koopovereenkomsten opgesteld wordt en alle benodigde documenten terecht komen bij de notaris. Wanneer alle documenten ondertekend zijn door de betrokken partijen, volgt alleen nog de overdracht en de huisruil zonder zorgen en extra kosten! 

Gratis en vrijblijvend bod ontvangen
 

Meer over de woningruil makelaar!

Meer informatie 

Wilt u graag meer informatie ontvangen of heeft u na het lezen van dit artikel nog vragen? Wij beantwoorden graag al uw vragen. U kunt ons altijd bereiken via info@sonsrealestate.nl. Op werkdagen zijn wij alleen telefonisch bereikbaar tussen 09:00 uur en 17:00. U kunt ons telefonisch bereiken op 085 004 7350. 

 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door en meld u zich tevens aan voor onze 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!