Huis dringend verkopen

Een huis dringend verkopen? Vastgoedmakelaar Sons Real Estate is een vastgoedkoper en brengt direct een bod uit zonder voorbehoud.

Geen verplichtingen & directe zekerheid

Beoordeeld met een

9.4
4.4/5

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening

Huis dringend verkopen

Moet u uw huis dringend verkopen? Sons Real Estate is een vastgoedkoper waaraan u snel en voor een goede prijs uw huis kunt verkopen. Of het nu gaat om financiële problemen, een plotselinge verhuizing of andere urgente reden. U kunt uw huis op een zorgeloze manier verkopen aan ons. Zo kopen wij zonder enig voorbehoud en is de verkoop binnen een week rond. Laat uw gegevens achter middels het contactformulier of neem telefonisch contact op voor een afspraak op locatie.

Ongeacht uw situatie snel uw huis verkopen aan een opkoper

Als u uw huis dringend moet verkopen en geen geld wilt kwijt zijn aan de verkoop, dan biedt een directe verkoop aan een opkoper uitkomst. Zo duurt het gehele verkoopproces is het meest gunstige geval zo’n 2 à 3 maanden. Er moet immers worden gezocht naar potentiële kopers, bezichtigingen moeten worden ingepland en dan is het wachten op biedingen. Als u uw huis dringend dient verkopen, dan kunt u uw huis op een snelle en zorgeloze manier verkopen aan ons. Als vastgoedkoper kopen elk type huis, ongeacht de staat waarin het huis verkeert. Één van onze taxateurs kan snel op locatie zijn voor een vrijblijvende waardebepaling, waarbij we al binnen 24 uur een bod zonder enig voorbehoud kunnen doen.

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Flexibele verkoopvoorwaarden

We begrijpen als ervaren vastgoedkoper dat elke situatie uniek is en daarom komen we u ook graag tegemoet wanneer u uw huis dringend moet verkopen. Zo zijn we flexibel in overdrachtsdatum en kunt u inboedel gerust laten staan. Zeker als u op zeer korte termijn moet verhuizen en geen tijd of geld heeft voor het meeverhuizen van bijvoorbeeld zware kasten, tafels of bedden, dan is het geen enkel probleem om dit te laten staan. Wij zorgen voor de afvoer of we zorgen voor hergebruik. Bij ons hoeft u zich ook geen zorgen te maken omtrent de juridische afhandeling. Zo ontzorgen we het gehele verkooptraject van aanvraag tot overdracht bij de notaris, waarbij we u volledig op de hoogte houden van het verloop.

Binnen een week de overwaarde op uw rekening

Als u kiest voor een directe verkoop aan Sons Real Estate, dan zorgen we voor een snelle verkoop waarbij u de eventuele overwaarde binnen een week op uw rekening kunt verwachten. Zeker als u uw huis dringend dient te verkopen, dan is een verkoop aan opkoper Sons Real Estate uw beste optie. Laat uw gegevens achter of neem telefonisch contact op voor een vrijblijvende waardebepaling.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Direct het beste bod op uw huis!

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitstekende begeleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!