Huis vandaag verkopen

Huis vandaag verkopen? Sons Real Estate is een landelijk opererende vastgoedkoper en doet direct een vrijblijvend bod.

Geen verplichtingen & directe zekerheid

Beoordeeld met een

9.4
4.4/5

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening

Huis vandaag verkopen

Wilt u vandaag nog uw huis verkopen? Hoewel de verkoop van uw huis via een opkoper zeer snel kan gaan, kan het gehele proces een week duren. Echter, u kunt al binnen één werkdag een vrijblijvend bod ontvangen van Sons Real Estate. Sons Real Estate is een opkoper met een landelijke dekking en stuurt graag een van onze taxateurs uw kant op. Zo ontvangt u direct een vrijblijvend bod en kunt u direct beslissen of u wilt overgaan op een verkoop. Dien een aanvraag in of bel direct voor een afspraak voor een vrijblijvende waardebepaling.

Waarom u snel uw huis wilt verkopen

Er zijn verschillende redenen te benoemen waarom men een huis snel wenst te verkopen. Zo kan er bijvoorbeeld sprake zijn van financiële nood. Bij financiële nood zoals schulden, verlies van baan of medische kosten moet u soms genoodzaakt uw huis verkopen. Het kan ook voorkomen dat er onverwachte veranderingen in levensomstandigheden plaatsvinden. U moet bijvoorbeeld verhuizen door gezinsuitbreiding of een echtscheiding. U wilt dan op korte termijn uw huis verkopen.

 

Het kan ook gaan om een erfenis of simpelweg onderhoudsproblemen aan het huis. Zo kunnen ernstige structurele problemen of zeer kostbare reparaties leiden tot de verkoop van een huis, wat soms op zeer korte termijn wenselijk is. Hoewel een huis nog vandaag verkopen lastig wordt, is het wel mogelijk om meestal op dezelfde dag een bod te ontvangen op uw woning. Sons Real Estate is een landelijk actieve opkoper en kan op zeer korte termijn een bod uitbrengen.

Sons Real Estate koopt uw huis direct

Als opkoper zijn we geïnteresseerd in elk soort woon- en bedrijfsvastgoed. Van rijtjeswoningen, appartementen en boerderijen, tot aan kantoren, bedrijfshallen en magazijnen. Onze taxateurs komen graag bij u langs voor een vrijblijvende waardebepaling op locatie. Dat is al mogelijk binnen één werkdag. Naar wens is het dan ook mogelijk om al binnen een week bij de notaris het koopcontract te tekenen. U kunt tevens rekenen op flexibele verkoopvoorwaarden. Zo is het bij ons mogelijk om op korte termijn uw huis te verkopen, en het huis vervolgens uitgesteld op te leveren. U kunt dan, ongeacht de reden, uw huis snel verkopen. Laat uw gegevens achter of bel direct voor afspraak.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Direct het beste bod op uw huis!

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitstekende begeleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!