WOZ waarde kluswoning

Wilt u uw kluswoning verkopen en bent u benieuwd naar de WOZ waarde? Sons Real Estate is een opkoper waaraan u snel uw kluswoning kunt verkopen.

Geen verplichtingen & directe zekerheid

Beoordeeld met een

9.4
4.4/5

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening

WOZ waarde kluswoning

Wilt u een kluswoning verkopen, maar bent u benieuwd naar de WOZ waarde van een kluswoning? De waarde van een kluswoning wordt over het algemeen op dezelfde manier vastgesteld als reguliere woningen. Als landelijke actieve vastgoedkoper helpen we u graag bij de waardebepaling en brengen vrijblijvend een bod uit, wanneer u graag uw kluswoning wilt verkopen. Zo is de WOZ-waarde een schatting van de marktwaarde en kan sterk variëren. Wilt u weten welk bod wij kunnen doen op uw kluswoning? Neem dan contact op via het contactformulier of telefonisch tijdens kantooruren.

Bepalen van de WOZ-waarde

De WOZ-waarde van een woning wordt grotendeels vastgelegd door de gemeente en het is een schatting van de marktwaarde. Zo is er altijd sprake van een peildatum. Echter, de werkelijke waarde van een kluswoning kan sterk variëren, afhankelijk van de staat waarin de woning verkeert en/of er eventuele verbouwingen of renovaties zijn uitgevoerd. De gemeente bekijkt bij het bepalen van de WOZ-waarde verschillende factoren. Denk bijvoorbeeld aan de locatie en de totale oppervlakte van het perceel, maar ook het bouwjaar, de inhoud van de woning en vergelijkbare woningen in de omgeving. Uiteraard speelt de staat waarin de kluswoning verkeert een grote rol bij het bepalen van de WOZ-waarde en de werkelijke verkoopvoorwaarde.

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Waarom de WOZ waarde verschilt van de verkoopwaarde

De WOZ waarde van een kluswoning zal zelden overeenkomen met de daadwerkelijke waarde. Zo blijft de WOZ-waarde een schatting van de werkelijke waarde van een kluswoning. In de meeste gevallen wordt de WOZ-waarde dan ook gebruikt voor belastingdoeleinden en zal het vaak afwijken van de daadwerkelijke marktwaarde. Hoewel de WOZ waarde en de werkelijke marktwaarde sterk kan verschillen, is het mogelijk om contact op te nemen met de gemeente waarin u woont, om zo een schattig te krijgen. 

Verkoop uw kluswoning

Wanneer u snel uw kluswoning wilt verkopen en verzekerd wilt zijn van een grondige taxatie, kunt u altijd bij een vastgoedkoper terecht. Sons Real Estate is een vastgoedkoper waaraan u direct uw kluswoning kunt verkopen, ongeacht staat, formaat of ligging. Laat uw gegevens achter voor een vrijblijvende waardebepaling of neem telefonisch contact op voor meer informatie over onze werkwijze.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Direct het beste bod op uw huis!

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitstekende begeleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!