Leeg huis verkopen

Een leeghuis verkopen? Sons Real Estate is een opkoper waaraan u op een snelle manier uw maatschappelijk vastgoed kunt verkopen voor een goede prijs.

Geen verplichtingen & directe zekerheid

Beoordeeld met een

9.4
4.4/5

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening

Leeg huis verkopen

Een leeg huis verkopen zonder onzekerheden of hoge makelaarskosten? Sons Real Estate is landelijk actieve vastgoedorganisatie en doet graag een bod op uw leegstaand huis. U bent verzekerd van een marktconforme prijs en een flexibel verkooptraject, waarbij de verkoopvoorwaarden altijd in overleg zijn. Wij nemen verborgen gebreken dan ook volledig voor eigen rekening. Benieuwd naar welk bod wij kunnen doen op uw leeg huis? Neem dan vandaag nog contact op voor een vrijblijvend aanbod.

Waarde van een leeg huis

De waarde van een leeg huis zal sterk variëren en is afhankelijk van meerdere factoren. Zo is de locatie en de grootte van het perceel belang, maar uiteraard ook de staat en de vraag- en verkoopprijs van vergelijkbare woningen. Zo kan het zijn dat het huis al een langere periode leeg staat, maar ook snel na een verhuizing kan er een leeg huis ontstaan. Als u een leeg huis wilt verkopen, dan is het aan te raden om een professionele taxateur in te schakelen. Sons Real Estate heeft ervaren taxateurs die graag bij u op locatie komen voor een vrijblijvende waardebepaling.

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Waarom en leeg huis verkopen?

Wanneer u al verhuisd bent of simpelweg zit met een leegstaand huis, dan is het raadzaam om de woning snel te verkopen. Zo moet u na een bepaalde periode een leegstaande woning registreren bij de gemeente en betaalt u na verloop van tijd ook een heffing. Het verkopen een leeg huis op korte termijn is dan ook vaak wenselijk. Als dit via een regulier verkooptraject niet op termijn lukt, dan kunt u bij Sons Real Estate terecht voor een vrijblijvend bod.

Verkoop uw leeg huis direct aan Sons Real Estate

Wanneer u uw leeg huis wilt verkopen voor een goede prijs, dan bent u bij Sons Real Estate aan het juiste adres. Wij kopen uw leeg huis direct voor eigen rekening en nemen eventuele verborgen gebreken voor eigen rekening. Het verkopen van een leeg huis kan in sommige gevallen via een regulier verkooptraject lastig verlopen. Wij bieden u een snelle en zekere manier om uw leegstaand huis te verkopen voor een marktconforme prijs. Laat uw gegevens achter voor een afspraak op een locatie.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Direct het beste bod op uw huis!

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitstekende begeleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!