Gratis schatting van uw woning

Gratis schatting van uw woning? Sons Real Estate is een vastgoedkoper en doet direct een vrijblijvend bod op elk soort woning.

Geen verplichtingen & directe zekerheid

Beoordeeld met een

9.4
4.4/5

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening

Gratis schatting van uw woning

Wilt u uw woning verkopen? Dan moet u bij SONS Real Estate zijn. Bij ons kunt u rekenen op flexibele voorwaarden. We bieden u onder meer een gratis schatting van uw woning aan. We zijn een landelijk actieve vastgoedkoper die woningen koopt voor eigen rekening en zonder tussenkomst van derden. Als u behoefte heeft aan een aantrekkelijk bod zonder voorbehoud van financiering en een vlot verkooptraject zonder onzekerheden, bent u hier aan het goede adres. Voor ieder soort woning kunt u een aanvraag doen.

Zo gaan onze taxateurs te werk

Zodra we uw aanvraag binnen hebben gekregen, gaan we aan de slag. Op korte termijn wordt u in contact gebracht met één van onze ervaren taxateurs. We maken hiervoor graag een afspraak op locatie. De taxateur brengt vervolgens de woningwaarde nauwkeurig in kaart. Daarbij houden we rekening met alle factoren die voor de woningwaarde relevant zijn. We kijken bijvoorbeeld naar de ligging, de perceelgrootte, het bouwjaar, de staat van onderhoud en het afwerkingsniveau van uw woning. Daarnaast nemen we de vraagprijs van omliggende woningen die onlangs werden verkocht in ogenschouw. 

Op korte termijn uw huis verkopen

Wanneer u behoefte heeft aan een snelle verkoop en kosteloos uw woning wilt laten taxeren, kunnen we u uitstekend van dienst zijn. Een directe verkoop aan een vastgoedmakelaar brengt diverse voordelen met zich mee. Het belangrijkste voordeel is misschien wel dat er geen tussenkomst is van derden. We kopen uw woning immers voor eigen rekening. Hierdoor kunnen we u flexibele verkoopvoorwaarden garanderen en kan het verkooptraject snel worden doorlopen. Nadat we de waarde van uw woning hebben vastgesteld, kunt u rekenen op een gunstig, marktconform bod. Dit verplicht u tot niets en is zonder voorbehoud van financiering. 

Een gratis schatting van uw woning bij SONS Real Estate

Wilt u een gratis schatting van uw woning? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Geheel kosteloos kunt u bij ons een aanvraag doen voor de verkoop van uw woning. We gaan vervolgens snel aan de slag met de taxatie en we brengen een uitstekend bod uit. Laat via het online contactformulier uw gegevens bij ons achter. U kunt ons ook telefonisch bereiken.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Direct het beste bod op uw huis!

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitstekende begeleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!