Onbewoond huis verkopen

Onbewoond huis verkopen? Sons Real Estate is een opkoper waaraan u op een snelle manier een onbewoond huis kunt verkopen voor een goede prijs.

Geen verplichtingen & directe zekerheid

Beoordeeld met een

9.4
4.4/5

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening

Onbewoond huis verkopen

Wilt u snel en voor een goede prijs een onbewoond huis verkopen? Dat is via Sons Real Estate mogelijk. Zo kopen wij elk soort woning, ongeacht het formaat, staat of ligging. Er is geen sprake van een administratieve rompslomp of onzekerheden. Bij ons ontvangt u direct een vrijblijvend bod zonder voorbehoud, zonder u zorgeloos een onbewoond huis kunt verkopen. Dien een aanvraag in en ontvang binnen één werkdag een vrijblijvend aanbod.

Een onbewoond huis

Een onbewoond huis is een huis waarvan een eigenaar er niet meer woont. Wettelijk is het mogelijk om een huis maximaal 6 maanden onbewoond te laten. Daarna moet de eigenaar het melden bij de gemeente. De regel geldt voor alle typen woningen. Zo is het dus mogelijk om een woning maximaal 6 maanden leeg te houden en wanneer dat na deze periode niet is gedaan, dan riskeert u een boete. De reden waarom een huis onbewoond is liggen sterk uiteen. Zo is een scheiding mogelijk, maar ook bij overlijden van de eigenaar of simpelweg omdat de eigenaar al een nieuwe woning heeft en nu daar woont. Wanneer u een onbewoond huis snel wilt verkopen, dan is een verkoop via een vastgoedkoper een goede optie.

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Waarom een onbewoond huis verkopen?

Er zijn een tal aan redenen te bedenken waarom het verkopen van een onbewoond huis wenselijk is. Zo kan het zo zijn dat de woning nu leegstaat en u simpelweg snel van de woning af wilt, maar ook door een plotseling overlijden van de eigenaar of een andere reden, kan de verkoop van een onbewoond huis wenselijk zijn. Wanneer uw huis voor een langere periode onverkocht blijft, dan zal dat potentiële kopers afschrikken. Daarnaast is het zo dat een geregistreerde woning u geld kost. Zo is de basisheffing gemiddeld 1500,- en is verschuldigd op de inventarisatiedatum. Het is dan ook raadzaam om uw onbewoond huis vrij snel te verkopen. Via een vastgoedkoper kunt u op een snelle manier en ongeacht de reden uw onbewoond huis snel verkopen.

Verkoop uw onbewoond huis direct aan een opkoper

Het is mogelijk om een onbewoond huis snel te verkopen, een opkoper. Wanneer uw huis al langer onbewoond is, dan zal een verkoop via een regulier traject moeizaam zijn. Sons Real Estate is een vastgoedkoper die uw onbewoond huis direct voor eigen rekening koopt. Een aanvraag voor een waardebepaling is vrijblijvend en verplicht u tot niets. Laat uw gegevens achter of neem telefonisch contact op voor meer informatie. 

 

Vrijblijvend bod ontvangen?

Direct het beste bod op uw huis!

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitstekende begeleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!