Huis verkopen om schulden af te lossen

Snel uw huis verkopen om schulden af te lossen? Sons Real Estate is een opkoper waaraan u op zeer korte termijn uw huis kunt verkopen.

Geen verplichtingen & directe zekerheid

Beoordeeld met een

9.4
4.4/5

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening

Huis verkopen om schulden af te lossen

Wilt u graag uw huis verkopen om schulden af te lossen? In de meeste gevallen is een snelle verkoop van uw woning mogelijk, waarbij u de overwaarde kunt gebruiken om schulden af te lossen of een hypotheekschuld te verlagen. Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedkoper waaraan u snel en zonder onzekerheden elk soort huis kunt verkopen voor een marktconforme prijs. We denken u graag met u mee, zodat u op een rustgevende manier uw huis kunt verkopen om zo schulden af te lossen. Laat uw gegevens achter of neem telefonisch contact op voor een vrijblijvend bod op uw huis.

Wanneer een huis verkopen om schulden af te lossen? 

Het is altijd raadzaam om uw financiële situatie goed in kaart te brengen, voordat u besluit uw huis te verkopen. Uw financiële situatie kunt u zelf in kaart brengen, maar u kunt hiervoor ook de hulp inschakelen van een adviseur, familielid of een vriend. Samen kan er nog worden gekeken naar alternatieve mogelijkheden zoals onderhandelingen of schuldhulpverlening. Als alternatieve mogelijkheden geen optie blijken te zijn en het verkopen van uw huis de beste optie blijkt, dan kunt u overgaan tot de verkoop. Een verkoop van uw huis is zowel mogelijk via een regulier verkooptraject bij een makelaar of via een vastgoedkoper. 

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voordelen van een directe verkoop aan een opkoper

Wanneer het verkopen van uw huis de beste oplossing blijkt, dan zijn er een tal aan voordelen te benoemen, als u kiest voor een directe verkoop aan een opkoper. Allereerst kunt u vrijblijvend bij ons terecht voor een vlotte waardebepaling. Zo wordt uw huis voornamelijk beoordeeld op het afwerkingsniveau, maar ook de onderhoudsstaat, ligging en uiteraard type woning zijn van belang. U ontvangt direct een goed bod zonder voorbehoud en u kunt gerust in uw woning verblijven, totdat u alternatieve huisvesting heeft gevonden. De verkoopvoorwaarden zijn grotendeels bespreekbaar, als u kiest voor een directe verkoop aan Sons Real Estate.

Verkoop uw huis geheel kosteloos aan Sons Real Estate

Als u kiest voor een directe verkoop aan Sons Real Estate, dan vervallen tevens de reguliere verkoopkosten. Denk daarbij aan makelaarskosten zoals vaste tarieven of courtages. Ook nemen we de kosten voor de overdracht volledig voor eigen rekening. Zo bent u geen geld kwijt aan de verkoop, zodat u direct weet wat u overhoudt aan de verkoop en dit kunt gebruiken om schulden af te lossen. Neem telefonisch contact op of laat uw gegevens achter. We nemen snel contact met u op.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Direct het beste bod op uw huis!

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitstekende begeleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!