Waarde oud huis met achterstallig onderhoud

Een oud huis met achterstallig onderhoud verkopen? Sons Real Estate is een opkoper waaraan u op een snelle manier uw oud huis met achterstallig onderhoud kunt verkopen voor een goede prijs.

Geen verplichtingen & directe zekerheid

Beoordeeld met een

9.4
4.4/5

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening

Waarde oud huis met achterstallig onderhoud

Wilt u een oud huis met achterstallig onderhoud verkopen, zonder dat u daarvoor een langdurig en onzeker verkooptraject in hoeft te gaan? Sons Real Estate is een vastgoedkoper waaraan u uw oud huis direct kunt verkopen voor een goede prijs. Een van onze taxateurs komt snel op locatie om zo al binnen één werkdag een vrijblijvend bod uit te brengen. Verborgen gebreken nemen wij volledig voor eigen rekening. Benieuwd naar de waarde van uw oud huis met achterstallig onderhoud? Maak een afspraak voor een vrijblijvende waardebepaling op locatie.

De waarde van een oud huis met achterstallig onderhoud

Om de waarde van uw oud huis, waarbij er sprake is van achterstallig onderhoud te bepalen, wordt er gekeken naar meerdere factoren. Uiteraard ligt de waarde van uw woning lager dan een instapklare woning. De waarde wordt voornamelijk bepaald door de huidige staat. Zo hebben problemen zoals lekkages, funderingsproblemen of problemen aan elektrische aansluitingen of sanitair veel invloed op de waarde van een woning. Potentiële kopers moeten naast de aankoopsom dan rekening houden met reparaties en de kosten voor een renovatie. Ook speelt de locatie van uw oud huis met achterstallig onderhoud een rol bij het bepalen van de waarde. Als uw oude huis zich in een gewilde buurt bevindt, dan heeft dat uiteraard invloed op de waarde. Ook heeft het potentieel van de woning uiteraard een invloed op de waarde.

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Verkoop uw oud huis met achterstallig onderhoud direct aan Sons Real Estate

Heeft u een huis waarbij er zichtbaar sprake is van achterstallig onderhoud? U kunt uw huis alsnog verkopen via Sons Real Estate. Als vastgoedkoper zijn we geïnteresseerd in elk soort woonvastgoed en brengen we ongeacht de staat van uw woning een vrijblijvend bod uit. Een ervaren taxateur zal de waarde van uw oud huis met achterstallig onderhoud grondig taxeren, zodat u al binnen een werkdag een bod krijgt. Gaat u daarmee akkoord? Dan zorgen we voor een vlot verkooptraject zonder onzekerheden. Neem telefonisch contact op voor meer informatie of dien een aanvraag in via ons contactformulier.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Direct het beste bod op uw huis!

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitstekende begeleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!