Wat is de verkoopwaarde van mijn huis?

Wat is de verkoopwaarde van mijn huis? Sons Real Estate is een vastgoedkoper en doet direct een vrijblijvend bod op elk soort woning.

Geen verplichtingen & directe zekerheid

Beoordeeld met een

9.4
4.4/5

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening

Wat is de verkoopwaarde van mijn huis? 

Wat is de verkoopwaarde van mijn woning? Bij een verkoop is het nodig om de waarde van een huis door een specialist te laten vaststellen. SONS Real Estate helpt u hier graag bij. U kunt gratis een aanvraag doen. Vervolgens voeren we een nauwkeurige taxatie uit. Tevens brengen we graag een uitstekend bod uit op uw woning. We zijn als vastgoedkoper geïnteresseerd in uiteenlopende typen woningen. Deze kopen we voor eigen rekening, daarbij hanteren we flexibele voorwaarden. 

Zo stellen onze taxateurs de woningwaarde vast

Als u wilt weten wat de verkoopwaarde van uw woning is, zijn er verschillende mogelijkheden. Een simpele berekening kan u al een indicatie geven. Om een nauwkeurig beeld te krijgen van de woningwaarde, kunt u echter het beste een specialist inschakelen. Bij ons kunt u vrijblijvend een aanvraag doen, waarna u in contact wordt gebracht met één van onze taxateurs. We plannen graag een afspraak in op locatie. Vervolgens kijkt de taxateur naar alle factoren die de woningwaarde kunnen beïnvloeden. Onder meer de ligging, perceelgrootte en de staat van onderhoud spelen hierbij een rol.  

Zonder onzekerheden uw woning verkopen

Er kunnen verschillende redenen zijn voor het aanvragen van een taxatie. Een taxatie kan bijvoorbeeld een uitkomst bieden als u wilt weten hoe u er financieel gezien voor staat. Een verkoop is waarschijnlijk de meest voorkomende reden om de waarde van een woning te laten bepalen. Mocht u uw woning willen verkopen, dan doen we graag een bod. U bent verzekerd van een marktconform bod zonder enig voorbehoud van financiering. Omdat we uw woning kopen voor eigen rekening, zal het verkooptraject relatief weinig tijd in beslag nemen. In veel situaties is het voordelig om een woning snel te kunnen verkopen.

Gratis een aanvraag doen bij SONS Real Estate

Heeft u plannen voor een verkoop en wilt u de waarde van uw huis laten vaststellen? Neem dan vandaag nog contact op met SONS Real Estate. We streven ernaar om het verkooptraject zo zorgeloos mogelijk te laten verlopen. Als u wilt weten wat u van ons kunt verwachten, staan we u vriendelijk te woord. We zijn telefonisch en via het contactformulier te bereiken.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Direct het beste bod op uw huis!

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitstekende begeleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!