Hoeveel is mijn huis minder waard in verhuurde staat?

Onbewoond huis verkopen? Sons Real Estate is een opkoper waaraan u op een snelle manier een onbewoond huis kunt verkopen voor een goede prijs.

Geen verplichtingen & directe zekerheid

Beoordeeld met een

9.4
4.4/5

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening

Hoeveel is mijn huis minder waard in verhuurde staat?

Wilt u graag een huis verkopen in verhuurde staat en bent u benieuwd naar de waarde? Sons Real Estate is een vastgoedkoper waaraan u ongeacht de verhuurde staat van uw woning, terecht kunt voor een snelle verkoop. Na uw aanvraag sturen we direct een taxateur uw kant op voor een vrijblijvende waardebepaling. Zo ontvangt u snel een aantrekkelijk aanbod zonder voorbehoud. Wanneer u besluit akkoord te gaan met ons voorstel, zorgen we voor een vlot verkooptraject zonder onzekerheden.

Waarde van een huis in verhuurde staat

De waarde van een huis in verhuurde staat kan sterk variëren als je het vergelijkt met wanneer een huis niet in een verhuurde staat verkeert. Omdat de woning verhuurd wordt zal de woning vaak minder waard zijn. Dit komt mede door de risico’s en beperkingen die verbonden zijn een huis dat in een verhuurde staat verkeert. Zo is er tevens vaak sprake van meer slijtage en heeft de woning vaak meer onderhoud nodig dan niet-verhuurde woningen. Dit kan de waarde van een huis doen verminderen. Ook heeft de huurprijs een invloed op de waarde, maar ook het lopende huurcontract is van belang. Een precieze waardebepaling kunt u krijgen door een waardebepaling op locatie te regelen. Een van onze taxateurs komt graag op locatie voor een vrijblijvende waardebepaling.

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Lastig verkopen via een regulier verkooptraject

Wanneer u een huis wilt verkopen in verhuurde staat, dan zal dat via een regulier verkooptraject vrij lastig zijn. Zo zijn potentiële kopers vaak terughoudend om een huurwoning te kopen, omdat ze mogelijk gebonden zijn aan bepaalde contracten en/of huurders. Daarnaast is er ook vaak sprake van meer onderhoud door slijtage en zijn er veel juridische en regelgevende aspecten omtrent het kopen of verkopen van verhuurde woningen.

Verkoop uw huis in verhuurde staat aan een opkoper

Als u precies wilt weten hoeveel uw huis minder waard is in een verhuurde staat, dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met Sons Real Estate. Als landelijk actieve vastgoedkoper doen we graag een bod en ontzorgen we het gehele verkooptraject van de aanvraag tot de overdracht bij de notaris. Zo zijn de nodige formaliteiten en administratieve zaken snel door ons geregeld, zodat u snel en zonder onzekerheden uw huis in verhuurde staat, kunt verkopen. 

Vrijblijvend bod ontvangen?

Direct het beste bod op uw huis!

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitstekende begeleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!