Gezondheidscentrum verkopen

Een gezondheidscentrum verkopen? Sons Real Estate is een vastgoedkoper waaraan u direct uw gezondheidscentrum kunt verkopen.

Geen verplichtingen & directe zekerheid

Beoordeeld met een

9.4
4.4/5

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening

Gezondheidscentrum verkopen

Bent u van plan om een gezondheidscentrum te verkopen? Sons Real Estate is een vastgoedkoper waaraan u snel elk soort vastgoed kunt verkopen, zonder langdurig verkooptraject. We sturen graag een taxateur uw kant op voor een vrijblijvende waardebepaling. Vervolgens brengen we een bod zonder voorbehoud uit en we ontzorgen we het gehele verkoopproces tot aan de overdracht bij de notaris. Laat uw gegevens achter of neem telefonisch contact op voor een afspraak op locatie.

Een gezondheidscentrum 

Een gezondheidscentrum is een gebouw of faciliteit waarin verschillende gezondheidsdiensten worden aangeboden onder één dak. Zo zijn er meerdere medische disciplines te vinden om zorg te bieden aan patiënten. Denk bijvoorbeeld aan een huisartsenpraktijk of een massagesalon. Een gezondheidscentrum kan zowel door de overheid als derden partijen worden beheerd. Wanneer u een geheel gezondheidscentrum wilt verkopen, dan is het raadzaam om een taxateur in te schakelen. 

 

Om de waarde te bepalen wordt er allerlei relevante informatie bekeken. Zo is de fysieke staat van belang, maar ook de ligging en hoeveelheid behandelkamers, eventuele lopende contracten of huurovereenkomsten, maar ook apparatuur kan een onderdeel van de taxatie worden. Uiteraard spelen marktomstandigheden ook mee bij het bepalen van de waarde. Wanneer u graag een overname ziet, dan kunt u bij een opkoper terecht voor een waardebepaling en een vlot verkooptraject.

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Verkoop uw gezondheidscentrum aan een opkoper

Wanneer u een gezondheidscentrum wilt verkopen, dan kunt u altijd bij Sons Real Estate terecht voor een snelle waardebepaling en een vlot verkooptraject zonder onzekerheden. Voordeel is dat u ten opzichte van een regulier verkooptraject, geen enkele kosten zult maken. Wij ontzorgen het gehele verkooptraject tot aan de overdracht bij de notaris. Zo bespaart u al gauw een groot bedrag. Er zijn immers geen overnamekosten of andere kosten zoals notariskosten. We nemen deze kosten volledig voor eigen rekening. Eventuele verkoopvoorwaarden overleggen we graag. Wilt u snel een gezondheidscentrum verkopen? Neem dan contact op met Sons Real Estate.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Direct het beste bod op uw huis!

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitstekende begeleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!