Huis verkopen aan kind en terughuren

Huis verkopen aan kind en terughuren? Sons Real Estate is een landelijk opererende vastgoedkoper en doet direct een vrijblijvend bod.

Geen verplichtingen & directe zekerheid

Beoordeeld met een

9.4
4.4/5

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening

Huis verkopen aan kind en terughuren

Wilt u uw huis aan uw kind verkopen en daarna terughuren? Dit kan best een goed idee zijn, maar er zitten wat addertjes onder het gras. Mocht u op zoek zijn naar een makkelijk en snel verkooptraject, dan biedt een directe verkoop aan Sons Real Estate uitkomst. Wij zijn een landelijk actieve vastgoedkoper en brengen graag een uitstekend bod zonder voorbehoud van financiering uit op uw woning. Verder kunt u er bij ons voor kiezen om uw woning direct of uitgesteld op te leveren. Ook kunt u uw woning in veel gevallen na de verkoop weer van ons terughuren. Voor vragen kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen.

Kan uw kind uw huis kopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen aan uw kind en vervolgens weer terug wilt huren, is het goed om te weten dat u dan met het een en ander rekening moet houden. De Belastingdienst kijkt bij de verkoop van uw woning namelijk over uw schouder mee. U kunt uw woning daarom niet voor een veel te laag bedrag verkopen. Dit zal oneerlijke concurrentie zijn ten opzichte van andere geïnteresseerden. Een te laag betaald bedrag zorgt er tevens voor dat de rest als schenking wordt gezien. Hierover dient u dan vervolgens nog een flink bedrag belasting te betalen. Ook kan het terughuren van uw woning na de verkoop grote verschillende gevolgen hebben voor de belasting.

Blijf in uw woning wonen

Als u graag nog een tijdje in uw woning wil blijven wonen, kan het alsnog gunstig zijn om uw woning te verkopen. Bij Sons Real Estate is dit mogelijk. Wij laten de waarde van uw woning bepalen door één van onze ervaren taxateurs. Vervolgens zullen wij zo snel mogelijk een marktconform bod op uw woning uitbrengen. Mocht u hiermee akkoord gaan, dan kan het verkooptraject snel worden doorlopen. Hierbij brengen wij geen notariskosten, courtage of provisie in rekening. Ook heeft u vrijwel altijd de mogelijkheid om uw woning na de verkoop weer van ons terug te huren. Op die manier kunt u toch nog lekker blijven wonen in uw eigen woning. Neem voor meer informatie en alle mogelijkheden telefonisch contact met ons op.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Direct het beste bod op uw huis!

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitstekende begeleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!