Wij kopen uw woning

Alle diensten en mogelijkheden bij Sons Real Estate

Vrijblijvend bod ontvangen

Het beste bod!

Marktconform bod zonder voorbehoud van financiering

Voor alle huizen

Verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening

Geen makelaarskosten

U bespaart duizenden euro's aan makelaarskosten

Wij kopen uw huis

Sons Real Estate is een specialist in de vastgoedmakelaardij. Wij willen ons graag onderscheiden door meer diensten aan te bieden dan de gewone makelaar. Bij Sons Real Estate hebben we diensten die je niet bij een bank of een andere makelaar kunt krijgen rondom uw huis. Wij zijn dan ook één van de weinige vastgoedmakelaars die een compleet pakket kunnen aanbieden voor het verkopen van uw huis. Van de eerste waardebepaling tot het koopcontract; wij regelen alles met volledige zekerheid dat uw huis wordt verkocht. Wij kopen uw huis voor een marktconform bod. 

Waarom klanten voor Sons Real Estate kiezen

Huis verkopen en terug huren

Een populaire dienst bij Sons Real Estate is het kopen en terug huren.  Hierbij geven wij de  mensen een kans om in hun eigen huis te blijven wonen als ze hun huis willen verkopen. Er kunnen verschillende redenen zijn om van deze dienst gebruik te maken. Het kan zo zijn dat u het geld nodig heeft voor een nieuwe investering of omdat u wil stoppen werken.

Onze makelaar specialisten komen bij u langs voor een bezichtiging. We kunnen bij de bezichtiging direct een waardebepaling op uw huis uitvoeren. De waardebepaling wordt gedaan aan de hand van uw woning, de locatie en de onderhoud van uw woning. Op basis hiervan krijgt u een verkoopprijs en een huurprijs aangeboden. Het bedrag komt zo snel mogelijk bij u op de rekening te staan na de overdracht bij de notaris.

Wij stellen ook het koopcontract en het huurcontract op. Hierbij hoeft u geen zorgen te maken over ontbindende voorwaarden of clausules waardoor de koop niet door kan gaan. Op deze manier kunt uw in uw huis blijven.

Voor elk soort huis of pand

U kunt bij ons terecht voor alle soorten woningen en panden. Nieuwbouw, bestaande bouw, verhuurde staat, leegstaand, bedrijfspand; niks is te gek voor ons. Wij kopen woningen en panden in alle staten en met verborgen gebreken. 

U kunt een vrijblijvend bod aanvragen voor uw woning of pand. Dit is een marktconform bod op basis van uw woning, de locatie en de onderhoud van uw woning. De overeengekomen prijs ontvangt u direct op uw rekening, nadat bij de notaris alles is ondertekend. U hoeft hierbij geen zorgen te maken over ontbindende voorwaarden en clausules. We kopen met volledige zekerheid u woning of pand over naar uw wensen. 

We komen bij u langs voor een bezichtiging. Bij de bezichtiging kunt u uw wensen en voorwaarden delen over de verkoop van uw woning. Wilt u uw woning of pand verkopen of wilt u uw huis verkopen en terug huren? U mag dat allemaal zelf beslissen. Bekijk onze home pagina voor alle diensten die wij u kunnen aanbieden.

Werkwijze Sons Real Estate

1. Woningopname

2. Binnen één werkdag ontvangt u één bod

3. Bij acceptatie wordt het koopcontact opgesteld

4. Overdracht bij de door u gekozen notaris

5. Het huis is verkocht en de gelden stuurt de notaris de volgende dag naar de eventuele erfgenamen

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van huizen. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085 004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nl. 

Wij kopen alle soorten huizen

Woning in verhuurde staat

Huizen met achterstallig onderhoud of zwaar verouderde woningen

Huizen van alle jaartallen
 

Studentenwoningen 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!