Wij kopen uw woning

Graag uw huis snel verkopen? Sons Real Estate ontneemt al uw zorgen bij de verkoop van uw huis..

Geen verplichtingen & directe zekerheid

Beoordeeld met een

9.4
4.4/5

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening

Wij kopen uw huis

Sons Real Estate is een specialist in de vastgoedmakelaardij. Wij willen ons graag onderscheiden door meer diensten aan te bieden dan de gewone makelaar. Bij Sons Real Estate hebben we diensten die je niet bij een bank of een andere makelaar kunt krijgen rondom uw huis. Wij zijn dan ook één van de weinige vastgoedmakelaars die een compleet pakket kunnen aanbieden voor het verkopen van uw huis. Van de eerste waardebepaling tot het koopcontract; wij regelen alles met volledige zekerheid dat uw huis wordt verkocht. Wij kopen uw huis voor een marktconform bod. 

Waarom klanten voor Sons Real Estate kiezen

Huis verkopen en terug huren

Een populaire dienst bij Sons Real Estate is het kopen en terug huren.  Hierbij geven wij de  mensen een kans om in hun eigen huis te blijven wonen als ze hun huis willen verkopen. Er kunnen verschillende redenen zijn om van deze dienst gebruik te maken. Het kan zo zijn dat u het geld nodig heeft voor een nieuwe investering of omdat u wil stoppen werken.

Onze makelaar specialisten komen bij u langs voor een bezichtiging. We kunnen bij de bezichtiging direct een waardebepaling op uw huis uitvoeren. De waardebepaling wordt gedaan aan de hand van uw woning, de locatie en de onderhoud van uw woning. Op basis hiervan krijgt u een verkoopprijs en een huurprijs aangeboden. Het bedrag komt zo snel mogelijk bij u op de rekening te staan na de overdracht bij de notaris.

Wij stellen ook het koopcontract en het huurcontract op. Hierbij hoeft u geen zorgen te maken over ontbindende voorwaarden of clausules waardoor de koop niet door kan gaan. Op deze manier kunt uw in uw huis blijven.

Voor elk soort huis of pand

U kunt bij ons terecht voor alle soorten woningen en panden. Nieuwbouw, bestaande bouw, verhuurde staat, leegstaand, bedrijfspand; niks is te gek voor ons. Wij kopen woningen en panden in alle staten en met verborgen gebreken. 

U kunt een vrijblijvend bod aanvragen voor uw woning of pand. Dit is een marktconform bod op basis van uw woning, de locatie en de onderhoud van uw woning. De overeengekomen prijs ontvangt u direct op uw rekening, nadat bij de notaris alles is ondertekend. U hoeft hierbij geen zorgen te maken over ontbindende voorwaarden en clausules. We kopen met volledige zekerheid u woning of pand over naar uw wensen. 

We komen bij u langs voor een bezichtiging. Bij de bezichtiging kunt u uw wensen en voorwaarden delen over de verkoop van uw woning. Wilt u uw woning of pand verkopen of wilt u uw huis verkopen en terug huren? U mag dat allemaal zelf beslissen. Bekijk onze home pagina voor alle diensten die wij u kunnen aanbieden.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Direct het beste bod op uw huis!

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitstekende begeleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!