Huis verkopen aan makelaar

Uw huis verkopen aan de makelaar, kan dat? Ja zeker, het is mogelijk om uw huis verkopen aan een makelaar. De meeste makelaars kopen geen woningen op, maar Sons Real Estate is één van de weinige makelaars in Nederland aan wie u uw woning kunt verkopen. Direct uw woning verkopen zonder makelaarskosten!

Geen verplichtingen & directe zekerheid

Beoordeeld met een

9.4
4.4/5

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening

Huis verkopen aan makelaar

Uw huis verkopen aan de makelaar, kan dat? Ja zeker, het is mogelijk om uw huis verkopen aan een makelaar. De meeste makelaars kopen geen woningen op, maar Sons Real Estate is één van de weinige makelaars in Nederland aan wie u uw woning kunt verkopen. Wij kopen uw huis direct aan zonder voorbehoud van financiering en zonder makelaarskosten. U bespaart dus duizenden euro’s aan courtage wanneer u uw huis rechtstreeks aan de makelaar verkoop.

Waarom koopt Sons Real Estate zelf huizen aan als makelaar?

De laatste jaren is er in een groot aantal plaatsen steeds minder aanbod van goed woningaanbod. Daarom is Sons Real Estate begonnen met het zelf aankopen van woningen. Op deze manier kunnen wij onze klanten altijd voorzien van voldoende woningaanbod. Zo hoeven wij onze vaste klanten die op zoek zijn naar een nieuwe woning niet teleur te stellen en zorgen we dat wij al ons personeel aan het werk kunnen houden. Bovendien zijn er veel Nederlanders die hun huis snel en met zekerheid willen verkopen zonder gedoe en enige stress. Wij bieden zonder financieringsvoorbehoud en zijn zeer flexibel. Zo kunt u nog gewoon in uw huis blijven wonen tot dat u iets nieuws heeft gevonden. Ook kunnen wij de woning heel snel afnemen mocht u iets anders gevonden hebben en wilt u eerst de zekerheid hebben dat uw eigen huis heeft verkocht. Ook kan dit één vereiste zijn van de bank, dat ze willen dat u eerst uw eigen huis heeft verkocht voordat zij u een nieuwe hypotheek willen verstrekken.

 

Voordelen van uw huis verkopen aan de makelaar

Hoe gaat de verkoop van uw woning aan een makelaar?

1. Eerst komen wij bij u langs voor een woningopname. Tijdens de woningopname stellen wij een waardebepaling op. Vervolgens ontvangt u gemiddeld binnen één werkdag schriftelijk een bod van ons.

2. U kunt dit bod weigeren of accepteren. Alles is geheel vrijblijvend en wij brengen nergens kosten voor in rekening. Bij acceptatie van het bod worden de voorwaarden besproken en vastgelegd.

3. U ontvangt van ons een koopcontract en kunt u op uw gemak doorlezen. Bent u akkoord dan kan er een overdrachtsdatum bij de notaris worden vastgelegd.

4. De datum van overdracht. U neemt de sleutels van de woning mee naar de notaris en de verkoop wordt beklonken. Vervolgens ontvang u de gelden van de notaris op uw rekening.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Direct het beste bod op uw huis!

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitstekende begeleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!