Huis verkopen aan huizenhandelaar

Bent u op zoek naar een huizenhandelaar voor het snel verkopen van uw huis. Bij het verkopen van een woning komt er veel op uw af! Wij kunnen ons goed voorstellen dat u behoefte heeft aan zekerheid en een goed bod op uw oude woning wilt.

Geen verplichtingen & directe zekerheid

Beoordeeld met een

9.4
4.4/5

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening

Huis verkopen aan huizenhandelaar

Bent u op zoek naar een huizenhandelaar voor het snel verkopen van uw huis. Bij het verkopen van een woning komt er veel op uw af! Wij kunnen ons goed voorstellen dat u behoefte heeft aan zekerheid en een goed bod op uw oude woning wilt. Wilt u de woning snel kunnen verkopen? Sons Real Estate is een huizenhandelaar en koopt uw woning in zeer korte tijd op, zodat u rustig uw beoogde verhuizing en/of verkoop met een gerust hart kunt laten plaatsvinden. Zo kunt u dus rustig in uw huis blijven wonen tot u uw nieuwe woning kunt betrekken.

Verkopen met zekerheid aan een huizenhandelaar?

Mocht u willen verhuizen, dan dient u uw oude woning te koop te zetten. Dit gaat uiteraard zonder risico. Wij bieden een bod aan zonder financieringsvoorbehoud. U komt dus niet voor onverwachte verrassingen te staan. Dit in tegenstelling tot een reguliere verkoop, waarin de kopende partij 14 dagen voor de overdracht zich nog kunnen terugtrekken. Uiteraard begrijpen wij dat u dan ongeveer 10% boute ontvangt over de verkoopwaarde van uw oude woning. In dit scenario kunnen wij ook uw oude woning overnemen, zodat u alsnog kunt verhuizen. 

Geliefd bij mensen met betaalproblemen

Een ander scenario waarin onze diensten erg geliefd zijn, is als u betalingsproblemen heeft of verwacht. Een goed bod op uw woning helpt het voorkomen van een executieverkoop. Bij verkoop aan een huishandelaar ontvangt altijd nog een redelijk goed bod op uw woning.

Tegenwoordig wordt echter steeds meer regulier gebruik gemaakt van huizenhandelaars. Want een ander voordeel is dat Sons Real Estate uw woning niet via openbare kanalen zoals Funda te koop zet. Uitzondering hierop zijn oudere (klus)woningen die wij in waarde verhogen, om deze op de reguliere markt door te kunnen verkopen. Uiteraard geven wij onze intenties altijd af in de aanloop van het verkoopproces.

Verzekerd van een goed bod en een snelle verkoop!

Hoe langer een woning te koop staat hoe moeilijker een huis verkocht raakt. Het is dus belangrijk dat uw huis zo snel mogelijk wordt verkocht tegen de beste verkoopvoorwaarden en eindvoorstel. Daarnaast wilt u natuurlijk zo laag mogelijke makelaarskosten om geen duizenden euro’s van de opbrengst van uw huis aan de makelaar te hoeven betalen.

Direct het beste bod op uw huis!

Geen makelaarskosten

Bespaar duizenden euro’s aan makelaarskosten! Courtage rekenen wij bij de koper.

Geen verkoopstress

Met zekerheid uw huis verkocht. U ontvangt een bod zonder behoud van financiering.

Direct uw woning verkocht

Geen bezichtigingen of foto's op het internet.

Verborgen gebreken zijn voor ons risico

Ontdekken we achteraf na de overdracht verborgen gebreken in de woning, dan hoeft u niet bang te zijn dat dit op u verhaald wordt.

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor onze rekening!

Geen onzekerheid

U kunt in uw huis blijven wonen tot u een nieuw huis heeft gevonden.

Snelle verkoop zonder financieringsvoorbehoud

Binnen een week bij de notaris indien gewenst.

Hoog bod dankzij groot netwerk investeerders

Sons Real Estate beschikt over een groot netwerk aan investeerders die woningen opkopen. Op basis van de kenmerken van uw woning worden de juiste investeerders gezocht, zodat u een goed bod op uw woning zult ontvangen. Vraag daarom gratis een vrijblijvend een bod op uw woning aan. U zit uiteraard niet vast aan het uitgebrachte bod en u zit dan ook nog nergens aan vast!

Vrijblijvend bod ontvangen?

Direct het beste bod op uw huis!

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitstekende begeleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!