Huis verkopen binnen 1 week? Direct bod!
arrow_drop_up arrow_drop_down

Hoogste bod

Direct het beste bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud

Geen makelaarskosten

U bespaart duizenden euro's aan makelaarskosten

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening

Huis verkopen binnen 1 week

Wilt u uw huis verkopen binnen 1 week? Om diverse redenen kan het gebeuren dat u uw huis snelt wilt verkopen. Dit kan zijn als u een nieuwe woning wilt kopen en deze pas kunt verkopen als uw huis is verkocht. Maar het kan ook gebeuren dat u plotseling hoge rekeningen heeft binnengekregen die op tijd betaald moeten worden. Het is dan belangrijk dat u binnen één week uw huis kunt verkopen en het geld van het verkochte huis op uw rekening heeft staan. Sons Real Estate koopt uw huis binnen 1 week.Huis verkopen binnen 1 week, hoe doe je dat?

De verkoop van uw huis binnen 1 week vraagt om een snelle schakeling en een bod zonder financieringsvoorbehoud. Dat is de enige manier om uw huis binnen een week te kunnen verkopen. Ook moet er een notaris beschikbaar zijn die de woning binnen één week kan passeren. Een notaris vinden die binnen één week kan passeren is in de meeste gevallen geen enkel probleem.


Wij zorgen voor een zorgeloze overdracht en controleren alles voor het bij de notaris komt

Wanneer er een hypotheek op de woning zit dan kan het zijn dat  er een aflosnota moet worden opgevraagd bij de verkoop van uw huis. Dit kan vaak de meeste tijd in beslag nemen. Zodra de aflosnota is ontvangen dan kan er worden gepasseerd bij de notaris en ontvangt u de volgende werkdag de gelden op uw rekening. Zo heeft u uw huis snel verkocht en is de stress en onzekerheid direct voorbij.

Huis verkopen binnen één week? U kunt bij ons binnen één week uw huis verkopen. Uw huis verkopen hoeft geen maanden te duren. Bij Sons Real Esate kunnen wij binnen één week bij de notaris zitten om uw huis te verkopen. 

Waarom kiezen woningverkopers om hun huis snel te verkopen via Sons Real Estate?

  • U bespaart duizenden euro’s aan makelaarskosten
  • Snelle verkoop binnen één week zonder financieringsvoorbehoud
  • Direct het beste bod op uw woning met de beste voorwaarden
  • Verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening
  • Klanten beoordelen ons met een 8,9


Huis erven

Wat is onze werkwijze bij de verkoop van uw huis binnen één week?

  • U neemt contact met ons op om een bieding te ontvangen
  • Wij komen dezelfde dag of volgende dag bij u langs voor een woningopname. Tijdens de woningopname bekijken we de staat van het huis, meten we alles in en schieten we wat foto’s voor ons dossier.
  • Dezelfde dag wordt er op ons kantoor een waarde bepaald voor de woning. We kijken naar wat er onlangs in de wijk verkocht is en wat de staat van onderhoud van deze woningen was. Vervolgens ontvangt u een bod van ons in uw mailbox.
  • Bij acceptatie van het bod stellen wij direct de koopovereenkomst op zodat we deze dezelfde dag nog naar de notaris kunnen sturen.
  • De notaris geeft de datum van overdracht door en geeft de overdrachtsdatum door. Zo verkoopt u uw huis binnen één week wanneer dit in uw situatie mogelijk is.


Meer informatie 

Wilt u graag meer informatie ontvangen of heeft u na het lezen van deze pagina nog vragen? Wij beantwoorden graag al uw vragen. U kunt ons altijd bereiken via info@sonsrealestate.nl. Op werkdagen zijn wij alleen telefonisch bereikbaar tussen 09:00 uur en 17:00. U kunt ons telefonisch bereiken op 070 737 0462.

Bekijk andere relevante pagina's

 - Snel huis verkopen

 - Huis verkopen aan beleggers

 - Huis verkopen aan investeerder