Villa verkopen? Verkoop van alle soorten vrijstaande huizen!
villa verkopen

Villa verkopen?

Verkoop direct uw vrijstaande villa zonder makelaar via Sons Real Estate

2

Hoogste bod

Direct het beste bod op uw huis en geen financieringsvoorbehoud
beste huis bod

Geen makelaarskosten

U bespaart duizenden euro's aan makelaarskosten

3

Voor alle huizen

Verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening

Home / Huis verkopen / Villa verkopen

Uw villa verkopen?

Graag uw vrijstaande woning verkopen? Bij Sons Real Estate zijn wij gespecialiseerd in de aankoop en verkoop van alle soorten villa's, van herenhuizen, landhuizen tot vrijstaande bungalow woningen. Wij zorgen dat uw vrijstaande woning voor een eerlijke en marktconforme prijs middels ‘’stille verkoop’’ snel wordt verkocht. U heeft geen zorgen meer over de verkoop van uw villa en Sons Real Estate begeleidt u van begin tot eind!Snel of direct uw villa verkopen

Het snel of direct verkopen van uw vrijstaande woning zorgen is waar Sons Real Estate u bij kan helpen.

Na een vrijblijvend bezoek aan uw villa of het op afstand bespreken van uw wensen en voorwaarde, voeren wij een officiële waardebepaling uit. Mede op basis van de locatie, keuring van de villa en de staat van de villa, zal de waardebepaling worden uitgevoerd. Hierna zullen wij in overleg een verkoopprijs opstellen. Gedurende het gehele traject werken wij volledig transparant en u zit er echt pas aan vast als u de (ver)koopcontracten heeft ondertekend.

villa verkopen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate


  • Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs
  • Snelle verkoop is haalbaar
  • Van begin tot eind ontzorgd
  • Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere kopers
  • en andere potentiële kopers
  • Geen kosten aan verbonden. De koper betaald courtagekosten
  • Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

villa verkopen

Manier van verkoop

Wij weten precies hoe wij uw villa in de markt moeten brengen, doordat wij al jaren meelopen. Bij Sons Real Estate zorgen wij dat u het beste bod zonder voorbehoud van financiering krijgt. Middels ‘’stille verkoop’’ wordt uw vrijstaande woning op de markt aangeboden. Hierbij bieden wij uw villa aan bij particulieren en zakelijke potentiële kopers, waarvan wij weten dat zij met zekerheid geïnteresseerd zijn in uw villa. 

Bij de verkoop hoeft u zich dus niet druk te maken dat uw villa niet snel verkocht wordt. Wij nemen volledig het gehele verkoopproces uit handen, maar handelen altijd in overleg met u uiteraard. Wij zorgen in een zeer korte tijd voor een koper, stellen de koopovereenkomst op, zorgen dat alle documenten bij de notaris terecht komen en ondertekend worden door alle partijen. Tot slot bespreken wij samen met u wanneer de overdracht gaat plaatsvinden. 

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Wilt u graag meer informatie ontvangen of heeft u na het lezen van dit artikel nog vragen? Wij beantwoorden graag al uw vragen. U kunt ons altijd bereiken via info@sonsrealestate.nl. Op werkdagen zijn wij alleen telefonisch bereikbaar tussen 09:00 uur en 17:00. U kunt ons telefonisch bereiken op 085 004 7350.


Lees meer binnen onze website

  - Over ons

  - Veelgestelde vragen

  - Blog

  - Kennisbank