Woonboerderij verkopen

Wilt u uw woonboerderij verkopen en bent u op zoek naar de juiste koper? Sons Real Estate is de investeringsmaatschappij waaraan u direct uw woonboerderij kunt verkopen. Wij kopen woonboerderijen in geheel Nederland in alle staten van onderhoud. Wij bieden direct zekerheid met een onvoorwaardelijk bod zonder enige vorm van financieringsvoorbehoud. Zo kunt u nog rustig in de woning blijven wonen tot u uw nieuwe woning kunt betreden.

De verkoop van een woonboerderij is in veel gevallen vaak net even iets lastiger dan de verkoop van een gemiddelde woning in een woonwijk. Zeker wanneer de boerderij zich in het buitengebied bevindt kan het in bepaalde gebieden moeilijk zijn om de juiste koper te vinden. Daarnaast kan het jaarlijkse onderhoud van een grote woonboerderij veel kosten met zich meebrengen die niet iedereen zich kan permitteren. In tijden van hoge bouwkosten kan de interesse nog steeds hoog zijn, maar de vraag uitvallen omdat een koper ook kijkt naar de kosten aan de woonboerderij in de jaren na aankoop.

Waarom uw woonboerderij verkopen aan Sons Real Estate?

* Geen onzeker en langdurig verkooptraject

* Geen hoge makelaarskosten

* Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

* U kunt nog tot een half jaar in de woonboerderij blijven wonen na verkoop

* Wij kopen woonboerderijen in alle soorten en staten door heel Nederland

* Indien gewenst ontvangt u direct een voorschot

Wat doen wij met uw woonboerderij?

Wat wij doen na de aankoop van uw pand is geheel afhankelijk van de locatie, het type pand en de staat van onderhoud. In elke situatie wordt er gekeken naar de mogelijkheden die bij de boerderij passen. Bevindt het zich bijvoorbeeld in de buurt van een woonwijk dan wordt er gekeken of het bestemmingsplan het toelaat om er een zorgboerderij te vestigen. Is de oppervlakte van de boerderij dermate groot dan wordt er gekeken of het pand gesplitst kan worden in bijvoorbeeld meerdere wooneenheden. Is er sprake van veel achterstallig onderhoud dan gaan we het pand in ere herstellen en renoveren en verduurzamen naar de kwaliteitseisen van deze tijd.

Meer informatie ontvangen

Wilt u vrijblijvend meer informatie ontvangen over de verkoop van uw woonboerderij aan Sons Real Estate. Laat dan uw gegevens achter middels het formulier of stuur een e-mail naar info@sonsrealestate.nl. Ook kunt u ons tijdens kantooruren bereiken op 085 004 7350.

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!