Woonboerderij verkopen

Wilt u uw woonboerderij verkopen en bent u op zoek naar de juiste koper? Sons Real Estate is de investeringsmaatschappij waaraan u direct uw woonboerderij kunt verkopen.

9.4

4.4/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Marktconform bod

Direct een goed bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Woonboerderij verkopen

Wilt u uw woonboerderij verkopen en bent u op zoek naar de juiste koper? Sons Real Estate is de investeringsmaatschappij waaraan u direct uw woonboerderij kunt verkopen. Wij kopen woonboerderijen in geheel Nederland in alle staten van onderhoud. Wij bieden direct zekerheid met een onvoorwaardelijk bod zonder enige vorm van financieringsvoorbehoud. Zo kunt u nog rustig in de woning blijven wonen tot u uw nieuwe woning kunt betreden.

De verkoop van een woonboerderij is in veel gevallen vaak net even iets lastiger dan de verkoop van een gemiddelde woning in een woonwijk. Zeker wanneer de boerderij zich in het buitengebied bevindt kan het in bepaalde gebieden moeilijk zijn om de juiste koper te vinden. Daarnaast kan het jaarlijkse onderhoud van een grote woonboerderij veel kosten met zich meebrengen die niet iedereen zich kan permitteren. In tijden van hoge bouwkosten kan de interesse nog steeds hoog zijn, maar de vraag uitvallen omdat een koper ook kijkt naar de kosten aan de woonboerderij in de jaren na aankoop.

Waarom uw woonboerderij verkopen aan Sons Real Estate?

* Geen onzeker en langdurig verkooptraject

* Geen hoge makelaarskosten

* Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

* U kunt nog tot een half jaar in de woonboerderij blijven wonen na verkoop

* Wij kopen woonboerderijen in alle soorten en staten door heel Nederland

* Indien gewenst ontvangt u direct een voorschot

Wat doen wij met uw woonboerderij?

Wat wij doen na de aankoop van uw pand is geheel afhankelijk van de locatie, het type pand en de staat van onderhoud. In elke situatie wordt er gekeken naar de mogelijkheden die bij de boerderij passen. Bevindt het zich bijvoorbeeld in de buurt van een woonwijk dan wordt er gekeken of het bestemmingsplan het toelaat om er een zorgboerderij te vestigen. Is de oppervlakte van de boerderij dermate groot dan wordt er gekeken of het pand gesplitst kan worden in bijvoorbeeld meerdere wooneenheden. Is er sprake van veel achterstallig onderhoud dan gaan we het pand in ere herstellen en renoveren en verduurzamen naar de kwaliteitseisen van deze tijd.

Meer informatie ontvangen

Wilt u vrijblijvend meer informatie ontvangen over de verkoop van uw woonboerderij aan Sons Real Estate. Laat dan uw gegevens achter middels het formulier of stuur een e-mail naar info@sonsrealestate.nl. Ook kunt u ons tijdens kantooruren bereiken op 085 004 7350.

Vrijblijvend aanbod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitsekende begleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw pand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!