Gratis huis verkopen? Dit kan met SONS!
arrow_drop_up arrow_drop_down
Huis verkopen zonder makelaar

Gratis huis verkopen?

Vrijblijvend en geen makelaarskosten

Direct het beste bod Geen makelaarskosten In uw huis blijven wonen voordat u verhuist Uw woning niet op Funda

Home / Huis verkopen / Gratis huis verkopen

Gratis huis verkopen

Wilt u gratis uw huis verkopen? Wanneer u uw huis via een makelaar wilt verkopen moet u flinke kosten betalen aan courtage kosten. Dat is natuurlijk zonde van uw geld, aangezien het verkopen van een huis in deze tijden best eenvoudig is. Sons Real Estate is een van de weinige makelaars die zelf huizen opkoopt zonder dat u hier duizenden euro’s aan courtage voor kwijt ben. Bovendien ontvangt u altijd een bod zonder voorbehoud van financiering, zodat u er van verzekerd bent dat uw huis ook echt daadwerkelijk verkocht is. Wij bieden altijd rond de marktwaarde en nemen de risico’s van verborgen gebreken op ons. Zo kunt u met een gerust hart uw huis verkopen zonder verkoopstress en onzekerheden.

Huis verkopen gratis zonder verkoopkosten

De kosten van een makelaar liggen gemiddeld tussen de 1,25% en 2% van de verkoopwaarde van uw woning. Heeft u bijvoorbeeld een huis van 350.000,- k.k. en betaald u 2% dan bent u maar liefst €7000,- aan makelaarskosten kwijt. Buiten deze kosten rekent de makelaar bovendien ook nog eens opstartkosten door voor het maken van de foto’s, plattegronden en het plaatsen op Funda. U bent dus in de meeste gevallen altijd geld kwijt aan de makelaar, dus ook als de makelaar uw huis niet verkocht krijgt. Daarom kiezen steeds meer Nederlandsers om hun huis buiten de makelaar om te verkopen. Een makelaar wil een huis snel verkopen en hier zo min mogelijk tijd aan kwijt zijn. Dit kan echter ten koste gaan van de verkoop van uw huis, doordat de makelaar een open huis organiseert en iedereen achter elkaar langs laat komen. Zo krijgen potentiële kopers onvoldoende tijd om de makelaar genoeg vragen te stellen en goed door het huis heen te lopen. Dit kan ervoor zorgen dat iemand niet de juiste feeling krijgt bij uw huis en uiteindelijk afhaakt. Daardoor is het zelf verkopen van een huis steeds populairder aan het worden.

Waarom gratis huis verkopen?

  • Geen makelaarskosten
   Bespaar duizenden euro’s aan makelaarskosten! Courtage rekenen wij bij de koper.
  • Woningen in alle staten
   Risico's verborgen gebreken zijn voor onze rekening!
  • Geen onzekerheid!
   U kunt in uw huis blijven wonen tot u een nieuw huis heeft gevonden.
  • Geen verkoopstress!
   Met zekerheid uw huis verkocht. U ontvangt een bod zonder behoud van financiering.
  • Direct uw woning verkocht
   Geen bezichtigingen of foto's op het internet.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Wilt u meer informatie of direct een vrijblijvend bod dan kunt u ons dagelijks bereiken op ons Hoofkantoor of via sales@sonsrealestate.nl Wij nemen altijd binnen één werkdag contact met u op.

Meer informatie binnen de website

 -  Over ons

 -  Blog

 -  Veelgestelde vragen

Wij kopen alle soorten huizen

Tussenwoningen, hoekwoningen, patio's, villa's, appartementen herenhuizen en nog veel meer!
Huizen met achterstallig onderhoud of zwaar verouderde woningen
Huizen van alle jaartallen
Studentwoningen