Huis verkopen Oudesluis

Uw huis in Oudesluis goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis snel verkopen in of nabij Oudesluis? Sons Real Estate koopt uw woning zonder enig voorbehoud. Een aanvraag verplicht u tot niets en is geheel gratis.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Oudesluis

Wilt u graag snel uw huis verkopen in Oudesluis, ‘t Zand, Schagerbrug, Anna Paulowna of omgeving? Dan bent u bij Sons Real Estate aan het juiste adres. Als landelijk actieve vastgoedmakelaar doen we graag een bod op uw woning. Voor eigen rekening kopen we elk type woning. Een bod is zonder voorbehoud van financiering en er is geen tussenkomst van derden. U gaat gegarandeerd een zorgeloos en flexibel verkooptraject tegemoet. Wanneer u een aanvraag doet, is dat geheel kosteloos en vrijblijvend. Neem direct contact met ons op.

Een verkoop op korte termijn

Een directe verkoop van uw woning aan een vastgoedmakelaar biedt een uitkomst wanneer u uw woning op korte termijn wenst te verkopen. We kopen woningen voor eigen rekening zonder tussenkomst van derden. Hierdoor verloopt het verkooptraject vlot en zonder onzekerheden. U kunt zeer spoedig een uitstekend bod op uw woning verwachten. Hierbij is geen sprake van enig financieringsvoorbehoud. We brengen u graag in contact met een van onze ervaren taxateurs. Op basis van relevante factoren zoals de onderhoudsstaat en het afwerkingsniveau van uw woning kan de waardebepaling vlot, maar nauwkeurig worden uitgevoerd. U kunt voor ieder type woning een aanvraag doen, of het nu om een appartement, boerderij, tussenwoning, villa, tiny house of vrijstaande woning gaat.

Flexibiliteit

Bij het verkooptraject staat flexibiliteit centraal. Om te beginnen doen we ongeacht de onderhoudsstaat van uw woning een bod. Wanneer uw huis toe is aan onderhoud, zorgen we zelf voor een eventuele renovatie na de verkoop. Daarnaast heeft u bij ons inspraak bij het vaststellen van de datum van overdracht en is het mogelijk om uw woning na de verkoop terug te huren. Om u zekerheid te bieden, brengen we geen hoge makelaars- of notariskosten in rekening. We maken graag een afspraak voor de opname van uw woning op locatie. Wilt u graag direct uw huis verkopen in of nabij Oudesluis? Neem dan telefonisch contact met ons op of vul het online contactformulier in.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

  • Woning aanmelden

    Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

  • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

    We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

  • U ontvangt een definitief bod

    Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

  • Officiële koopakte wordt opgesteld

    Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitstekende begeleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw pand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!