Huis verkopen Ankeveen

Huis verkopen in Ankeveen of omstreken? Vastgoedmakelaar Sons Real Estate doet graag een bod op elk soort woning. Een aanvraag is eenvoudig, geheel kosteloos en verplicht u tot niets.

9.4

4.4/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Marktconform bod

Direct een goed bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Ankeveen zonder enige onzekerheden?

Uw huis verkopen in Ankeveen of omgeving? Neem contact op met vastgoedmakelaar Sons Real Estate en ontvang binnen één werkdag een sterk aanbod op uw woning. Wat voor woning u wilt aanbieden, is niet relevant. Zo zijn we geïnteresseerd in flat appartementen, vrijstaande huizen, boerderijen, rijtjeswoningen en andere soorten woningen. Gaat u akkoord met ons voorstel? Dan kunt u rekenen op een soepel verkooptraject, waarbij u kunt rekenen op een verkooptraject zonder enige onzekerheden. Ook als u een huis wilt verkopen in Bussum, Hilversum, Weesp of elders in de regio, kunt u bij Sons Real Estate terecht. 

Ongeacht het type woning of de onderhoudsstaat een aanbod

Als opkopende vastgoedmakelaar kunt u bij ons terecht voor de verkoop van elk type woning, waarbij de staat van onderhoud minder van belang is. Zo zorgen we ervoor dat u na taxatie een aanbod krijgt zonder enig voorbehoud. Wij kopen uw woning namelijk volledig voor eigen rekening, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over financiering. Als opkoper beschikken wij tevens over een eigen verbouwteam en daarom is de onderhoudsstaat van uw woning minder van belang. Zo kunt u uw huis in een volledige nieuwstaat verkopen, maar ook als uw woning gedateerd is, kunt u vrijblijvend een bod krijgen van ons.

Werkwijze van vastgoedmakelaar Sons Real Estate

 Als u graag uw huis wilt verkopen in of rondom Ankeveen, dan kunt u vrijblijvend een aanvraag doen via Sons Real Estate. Zo is het mogelijk telefonisch een aanvraag te doen, maar u kunt ook uw gegevens achterlaten voor onze specialisten. We nemen uw aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling. Om de waarde van uw woning in Ankeveen snel te bepalen, bekijken we factoren zoals de onderhoudsstaat en de afwerking van uw woning. Ook kijken we naar reeds vergelijkbare verkochte woningen in de regio en nemen renovaties en aanbouwing mee in de berekening. Vervolgens doen we een definitief aanbod. Bent u benieuwd naar ons bod? Neem dan contact met Sons Real Estate.

Vrijblijvend aanbod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitsekende begleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw pand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!